© 2018

LOGG INN

MINE SIDER       


OM OSS | REFERANSER | OM MILJØ
IN ENGLISH | OM Å HANDLE


Avansert

EUKLIDES AS

Telefon +47 22468140

Postadresse:
Postboks 2032 Grünerløkka
0505 Oslo

kontor@euklides.no
www.euklides.no

 
 
OM å HANDLE

Alle registrerte bedrifter og institusjoner kan handle hos Euklides. Du finner priser og leveringstider for de enkelte produkter i produktdatabasen.

For prosjektleveranser, be om tilbud!

Prosjektpris, tilbud og ordre
Euklides formidler produkter til alle som har et gyldig organisasjonsnummer registrert i Brønnøysund.

Ønsker du å kjøpe produkter som du finner hos Euklides kan du be om tilbud inne på produktvisningen ved å klikke på "Be om tilbud". 

Arbeider du med et prosjekt med ulike produkter kan du legge til aktuelle produkter i en mappe som kan brukes til å sende en forespørsel for prosjektpriser.

Alle prisforespørsler besvares innen 24 timer.

Tilbud fra Euklides inneholder i tillegg til priser på spesifiserte produkter også betingelser knyttet til tilbudet ved en evt bestilling.

Betaling
Euklides sender elektronisk faktura når ordren er klar for levering fra vårt lager og ordren leveres så snart innbetaling er registrert. Husk å benytte oppgitt KIDnr for raskere effektuering av transaksjonen.

NB! For å unngå forsinkelser ved leveringer er det viktig at det oppgis en gyldig epost adresse til den som skal motta faktura.

Netto betaling ved levering kan innvilges på forespørsel etter godkjent kredittvurdering.

Euklides forbeholder seg retten til å fakturere deler av ordresum ved opprettelse av ordre ved særlige store ordrer. Dette er spesifisert i tilbudet i forkant av ordren.

Dersom ordren leveres over flere forsendelser vil delbeløpene faktureres før hver forsendelse dersom ikke annet er avtalt.

Etter forfall beregnes morarente med den til enhver tid offentlig fastsatte rentesats - for tiden 1,5 % pr. mnd.

Reklamasjon på faktura må skje skriftlig via epost eller pr brev innen 8 dager fra faktureringsdato. Euklides AS bestemmer kredittgrensen, brytes denne medfører dette leveringsstopp. Dersom fakturaen ikke oppgjøres til forfall blir det pålagt kr 50,- i gebyr pr. påminnelse, etter 1. påminnelse sendes fakturaen til inkasso.

Priser
Euklides AS tar forbehold om justering av de avtalte priser dersom det før leveringsdagen inntrer vesentlige endringer i valutaforhold og/eller internasjonale råvarepriser. Leveranser til Svalbard og norsk kontinentalsokkel selges uten tillegg av merverdiavgift.

Transport
Euklides leverer varer over hele landet mandag til fredag 08 - 16.

Dersom ikke annet er avtalt påløper transportkostnader på faktura/regning. Ved større volum er det anledning til å avtale henting direkte på lageret med egen transportør.

Salgspant
Varen er å betrakte som Euklides eiendom inntil betaling for varen i sin helhet har funnet sted.

Retur
Ingen returer godtas uten at dette er avtalt skriftlig på forhånd. Vi forsøker likevel å være fleksible med å ta varer i retur og ordne en løsning som er akseptabel for begge parter.

Spørsmål?
Dersom du har spørsmål vedrørende handel med Euklides, send oss gjerne tilbakemelding fra dette skjemaet eller send en epost til post@euklides.no


18.09.2007 | N H |
Share

Arkiv
2017 (2 stk)
2015 (7 stk)
2014 (32 stk)
2013 (58 stk)
2012 (50 stk)
2011 (60 stk)
2010 (43 stk)
2009 (42 stk)
2007 (5 stk)

Siste poster
Ny Euklides Website på vei
Elementa & Massproductions prislister 2017
Elementa.no oppdatert
Stoler og lamper av tang
Gigantiske og udde møtebord
Suppekjøkken for veldedige prosjekter
Når kunnskap ikke leder til handling
Euklides & Elementa i Kirken
Herman Miller på norsk
Elementa.no navigerbar