© 2018

LOGG INN

MINE SIDER       


OM OSS | REFERANSER | OM MILJØ
IN ENGLISH | OM Å HANDLE


Avansert

EUKLIDES AS

Telefon +47 22468140

Postadresse:
Postboks 2032 Grünerløkka
0505 Oslo

kontor@euklides.no
www.euklides.no

 
 

Lundqvist Innredninger AS er et datterselskap av Lundqvist Holding AB i Sverige. Bedriften ble etablert i 1946 etter at Harald Lundqvist tok verdenspatent på hyllesystemet Lundia som dag i dag produseres ved vår egen fabrikk og i mer 30 land rundt om i verden. Lundqvist har i mer enn 50 år tilegnet seg stor kompetanse innen fagområdet oppbevaring og arkivering.

Vi utvikler, designer og produserer rasjonelle og praktiske oppbevaringsløsninger til bedriftsmarkedet for så vel det private som det offentlige. På midten av 60 åra startet vi med produksjon av disker, benker, postreoler, garderober, reoler og skap med laminat overflate..
I dag lages sortimentet i så vel finèr som i laminat, og produseres i Norge for det norske markedet,og i Sverige for det svenske markedet og reolkonseptet heter A4+. I siste halvdel av 70 åra overtok vi en fabrikk i Hølø som produserte faste og mobile reoler i stål slik at vårt sortiment ble komplett innen arkivering.

Lundia stål, som produktet nå heter, produseres hos vår leverandør i Danmark Lundqvist har sitt hovedkontor i Stockholm med salgskontorer i hele Sverige. Det norske hovedkontoret ligger på Fyrstikktorget i Oslo og med salgskontor i Trondheim, Bergen og Stavanger.

URL: http://www.lundqvistinredningar.se/
Nasjonalitet: Sverige
UTVALGTE PRODUKTER

Vis alle produkter og pdf-kataloger fra Lundqvist
DOKUMENTASJON

CAD bibliotek
Høyoppløselige bilder
PDF KATALOGER