VåR VED BASSENGET
Utemøbelsesongen er i gang for fullt. Euklides har alt du trenger for å friske opp uteserveringen, solsenger hjemme ved bassenget, en fancy utegrill i hagen eller bare en krakk på balkongen. Nytt hos oss i år er produsentene Feld og Viteo. Belgiske Extremis har flere nyheter på gang, og skuffer ikke....

Se Euklides Outdoor, www.feld.be , www.viteo.at og www.extremis.be  

VåR På KONTORET
Få arbeidsoppgaver er eksistensielt tristere enn å spekke arbeidsplasser - ikke minst på grunn av det sørgelige utvalget som preger markedet for rimeligere løsninger.

Vi har alliert oss med produsenter som motbeviser at intelligent, vakker design må koste skjorta. I Stockholm lot vi oss trollbinde av den danske produsenten Holmris' nye skrivebord, Genese tegnet av Morten Voss.

APRILTIPS
Et av våre favorittbokmerker på nettet: Gratis PDF magasiner i alle kategorier - fra kommersielle ting til underground....
+www.PDF-mags.com

Science fiction er her: Få med deg materialforsker Mark Miodownik's foredrag om intelligente materialer på Norsk Form 18/4
+Les mer på Underskog

OMA / AMO har endelig oppdatert nettstedet sitt, blitt kvitt de irriterende popup'ene, og lagt til en søkbar prosjektdatabase.
+OMA / AMO

OG: 3 mai inviterer Euklides til vårfest og utstillingsåpning med Egon Eiermann's møbler, verdenspremiere på Thore Garbers nye stol - alt satt inn i Eli Goldstein & Kjersti Wikstrøms rhizomatiske minneavstøpninger.

Egen invitasjon kommer på mail!

April 2007 - Vår i Milano & En Død Manns Gjenoppstandelse

VåR I MILANO
Designverdenens årlige høydepunkt innledes denne uken. Vi har blitt fortalt at det regner og blåser en kald vind i Milano, men tror det ikke før vi får se det.

For den som lar seg avskrekke av avstanden og været, har David Report har laget en preview av favorittene Ronan & Erwan Bouroulecs nye arbeider - inkludert sofa for Kartell og en vakker stol for Magis....

Internis Milanoguide er uunnværlig - ikke minst coctailkartet:
+Interni Magazine
Architonics guide til Milanomessa : Skriv ut & ta med!
+Architonic
Hvis du bare har én dag i Milano, har Designws har laget en utmerket guide til events og showroom du bør få med deg.... 
+Designews
 Ta også med Henrik Ohlsons & Stephan Hamels flamboyante Milano tips
+Åpent brev fra Henrik Ohlson

BUCKY REINKARNERT
Arkitekten, oppfinneren, utopisten og tenkeren Buckminster Fuller har gjenoppstått fra de døde i digital form. Stanford University har tilgjengeliggjort mer enn 380 timer forelesninger med Bucky online.

Ingenting er som å kunne si "jeg var der", med hånden på hjertet!
+R. Buckminster Fuller Collection

PÅMELDING & AVMELDING
Euklides nyhetsbrev sendes ut i begynnelsen og midten av hver måned - Euklides Prosjekt til arkitekter og profesjonelle innredere, Euklides Home til private. Du kan også sette deg opp som mottaker av begge brevene.

Klikk her for å melde deg på ønsket brev. Husk å oppdatere oss hvis du skifter mail! Klikk her dersom du ikke ønsker å motta epost fra oss.