NYTT FRA INSEKTPLANETEN
Takk til de over 3000 besøkende hos Euklides på Designers Saturday! Og til de over 500 som kom for å drikke opp spriten på Euklidesfesten. Vi håper dere husker oss når det dukker opp et interessant innredningsprosjekt!

Uteble du, eller har du glemt hva du så? Klikk her for en presentasjon av produsentene som var på besøk - samt instant tilgang til vårt PDF & CAD arkiv.

INTELLIGENTE ARBEIDSFLATER
Er du på utkikk etter nye måter å løse kontorprosjekter på - bli bedre kjent med nyhetene fra den danske produsenten Holmris. Med et diskret, superelegant understell og en flortynn komposittplate representerer Genese det gjeveste vi har opplevd på lenge innen heve- senkbare kontorløsninger.

Les mer på www.holmris.dk og ta kontakt med Euklides for dokumentasjon, priser eller prosjekthjelp.

ULTIMA & TECHSPLOITATION
I disse Triennaletider, ikke glem å få med deg et par av Ultimafestivalens 17 Uhørte dager: www.ultima.no - eksperimentell musikk og fantastisk lyd for alle!

Ta også en titt på BLDG blogs' henvisning til Wired hvor nevrolog Oliver Sacks diskuterer musikk, minne, nevrologi og urban lydforurensning.

Techsploitation skriver om fremtiden for virtuelle verdner og "augmented reality" i artikkelen You can't beat reality 

Har du belysningsprosjekter som krever litt mer omtanke enn vanlig, ta en titt på de nye nettsidene til Lysinstallasjon:  www.lysinstallasjon.no

Det nærmer seg første utgave av David Carlsons nye konferanse, Designboost: Les mer på www.designboost.se

September 2007 - Nytt fra insektplaneten

PRODUKTNYHETER
Baleri Italia satser friskt for å fornye sin møbelkolleksjon, med Jeff Miller og Arik Levy på laget.  Euklides er ny agent for Baleri Italia i Norge og Sverige.
Last ned nye Baleri kataloger på Euklides.no

Britiske Modus presenterte nylig sin siste kolleksjon på 100% design i London - tegnet av eliten i britisk arkitektur og design.
+ Se nyhetene og last ned tekniske data og CAD på Modus nettsted 

Artemide er på nett med katalogene fra 2007. For bakstreverske miljøsvin som fortsatt vil ha den gamle mursteinen av en hovedkatalog tilsendt, gi beskjed så sender vi én pr post.
+Artemide PDF produktkataloger på Euklides.no

Opplev også inne- og uteparasollene fra belgiske Sywawa på www.sywawa.be  

POTENSIELL ARKITEKTUR På NETTET
Som et ledd i sideprogrammet til Oslo Triennale lanseres NORWEGIAN COLLECTION OF POTENTIAL ARCHITECTURE førstkommende lørdag - en nettbasert presentasjon av urealisert arkitektur. Samlingen har som mål å synliggjøre den uferdige, rå og ubygde arkitekturen; Prosjekter og ideer som strandet, ble for dristige, ble for dyre eller av andre grunner ikke ble realisert.
+ Se www.potentialarchitecture.net eller 0047's nettsted

EN OPPDATERT PARTNER
Euklides formidler lys og innredning til prosjektmarkedet - med fokus på intelligent, vakker, samtidig design.  Nyhetsbrev sendes ut omtrent en gang måneden.

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.