ØNSKER FOR 2008
Vi takker for et fantastisk år, og ønsker alle våre interessenter, klienter, kunder og samarbeidspartnere et vidunderlig nytt år - med mer moro, skjønnhet, kaos, orden, eventyr, glede, tid, helse, styrke, frihet og velstand TIL ALLE!

Hilsen, Sindre, Anders, Knut, Markus, Nikolai & Sondre.
www.euklides.no

MOKASSER HOS EUKLIDES
Kolleksjonen fra den norske produsenten Mokasser ligger nå på www.euklides.no - med PDF-kataloger og CAD filer på alle produkter.  Siste nyhet fra Mokasser er puffen Popup - tegnet av Marius Sveen og Bare Møbler Vi ser frem til å følge utviklingen hos Mokasser i 2008!
+ Mokasser hos Euklides
+ Mokasser på nettet

ROMJULSTIPS
Slaget om Holmekollen Fyr er ennå ikke tapt. Les mer og støtt saka her: på www.holmenkollenfyr.com

Siste skudd på stammen hos Sim City er Sim City Societies, som ble lansert i Desember. Se skjermbilder og les mer på simcitysocieties.ea.com

Nytt nummer av det svenske arkitektur og designtidsskriftet Forum er ute! Se www.forumaid.com

Våre tyske favoritter Wilde+Spieth har fått nytt nettsted. Se: www.wilde-spieth.de

Euklides har tatt juleferie - men vi vil svare på epost gjennom hele romjulen - til vi åpner sjappa torsdag 3 januar klare til tjeneste. Takk for i år!

Desember 2007 - Ønsker for 2008

ESTABLISHED & SONS HOS EUKLIDES
Den unge britiske møbelprodusenten Established & Sons har i løpet av få leveår slått seg opp som en superinteressant aktør på den internasjonale designscenen. Med fokus på innovativ bruk av lokal høyteknologi - og med flere av øyas friskeste arkitekter på laget har firmaet klart å ta frem en karaktersterk møbelkolleksjon som skiller seg tydelig ut i markedet. Porteføljen inkluderer konseptuelle møbler i grenseområdet mellom skulptur og design, men også mer tilgjengelige produkter beregnet til bruk både hjemme og i prosjekt.  Euklides er ny agent for Established & Sons i Norge fra 2008.

Ta en titt på Established's nettsted her: www.establishedandsons.com Her kan du også laste Established' siste katalog i PDF format.

For mer britisk design til , sjekk ut Modus: www.modusfurniture.co.uk eller se et utvalg av Modus' produkter her: Modus hos Euklides

DET ER LIV På MARS
Sciencefiction forfatteren Kim Stanley Robinson er kjent for sitt nitidige researcharbeide, kombinert med et svært høyt litterært nivå - og er endatil medlem av det vitenskaplige Mars Society.

Geoff Manaugh i BLDG Blog har intervjuet Robinson om science fiction, utopia, klimaendringer og arkitektur:
+Comparative Planetology

EN OPPDATERT PARTNER
Euklides formidler lys og innredning til prosjektmarkedet - med fokus på intelligent, vakker, samtidig design.  Nyhetsbrev sendes ut omtrent en gang måneden.

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.