TIL KAMP MOT VISSENHET
Som et ledd i vår kampanje for å bekjempe tristhet, blekhet og vissenhet i norske kontorlandskap har vi gleden av å introdusere spanske Dynamobels stolserie DIS.

Dis omfatter et bredt spekter konferansestoler og arbeidsstoler i et smart, samtidig formspråk, og til en anstendig pris - funker utmerket med Genese arbeidsbord fra Holmris 
+Dis hos Euklides +Dis PDF-katalog +Inviter Euklides

LATVIA INNTAR EUKLIDES
Latviske Chair Baltic synliggjør båndene mellom Skandinavia og Baltikum. I samarbeide med kjente samtidige skandinaviske designere har produsenten utviklet en vakker kolleksjon stoler til bruk i offentlig miljø, av svært høy kvalitet -men til uskandinaviske priser. Nå kan du finne Chair Baltics kolleksjon her på Euklides - med bider, priser og CAD filer.
+ Chair Baltic

FEBRUARTIPS
Gyldendals praktbok om om designeren Grete Prytz Kittelsen er endelig ute! Utstillingen på Kunstindustrimuseet står frem til 31 august, og må oppleves!

Sjekk ut Designbooms omfattende bilderapport fra Stockholmsmessa - og opplev lanseringen av Wästberg belysning på Dezeen Magazine - eller besøk Wästberg på nettet 

Frame Magazine er ute med sitt januar-februar issue - med fokus på naturformer i arkitektur og design.
+ Les siste newsletter fra Frame her

Torsdag 28/2 er det klart for Pecha Kucha Night igjen på Doga - med presentasjoner fra bl.a. arkitektene Ghilardi Hellsten og Todd Saunders
+ Pecha Kucha volum 5

Februar - Mars 2008 - Besøk fra Magis

BESøK FRA MAGIS I PILESTREDET
Uke 10 og 11 endevender vi showrommet - og fyller opp med nyheter fra italienske Magis og britiske Tom Dixon!

Magis' kolleksjon omfatter alt du trenger for å gjøre utearealene og uteserveringen litt friskere - uten at det koster det hvite ut av øye. Vi viser et et bredt utvalg fra Magis katalog; bord, lenestoler, stablestoler, barstoler og mer. Du vil kunne oppleve brødrene Ronan & Erwan Bouroullec's nye prosjekt Steelwood - kontorstolen Annett og det blir verdenspremiere på Chair First i skinn Tom Dixon lanserer sin Punch Light og viser også store deler av kolleksjonen. .....

Agent Johan Gulled og Euklides inviterer til besøk - en anonym snarvisitt, eller full omvisning med lunsj, kaffi og kake. Ta kontakt med Johan på johan@gulled.se for å gjøre en avtale.

Se også: www.gulled.se www.magisdesign.it www.tomdixon.net

FEITE KONTORPLASSER LEDIGE
Euklides' trofaste romkamerater LYSINSTALLASJON flytter til Asker - og vi får ledige kontorplasser i vårt showroom i Pilestredet 75 c.

Spesielt kunne vi ønske å dele med et par mindre firmaer som arbeider innen 3d modellering, flash, programmering, grafisk design og lignende. Gjerne JENTER (jmf. bildet) Ta kontakt med oss på kontor@euklides.no for mer informasjon!

PÅMELDING & AVMELDING
Euklides formidler lys og innredning til prosjektmarkedet - med fokus på intelligent, vakker, samtidig design. Nyhetsbrev sendes ut omtrent en gang måneden.

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.