TA FREM PARASOLLEN!
Nå finner du belgiske Sywawa’s fete parasoller og aksessorier på www.euklides.no

Raslende Frou Frou tegnet av Davy Grosemans innbyr til sydahvssteming med et forfriskende kitchtilsnitt.

Shadylace av Chris Kabel og Droog Design gir følelsen av å sitte under et frodig løvtre tidlig på sommeren. Be seated!

ELEKTRISKE ARBEIDSPLASSER
Danske Holmris - kjent for de elegante kontorkonseptene Milk og Genese, har nylig lansert et heve-senk bord som konkurrerer fremragende også i budget-klassen.

Hittil leveres skrivebordsserien Q10 kun i 160x90, sort eller hvit ; flere er på vei. Har du prosjekter hvor du ønsker å gjøre mer ut av arbeidsplassene - ta en titt på Genese og Milk - begge gjennomtenkte og velfungerende  produktserier - med masse verdi for penga.

Å Få MED SEG
Torsdag 5 juni åpner Avgangsutstillingen for designstudentene fra KHIO på DOGA - utstillingen står frem til 8 juni...
+ Les mer på Khio's nettsed

Magasinet Blueprint er på nett med sin første digitale utgave! (Den første er gratis)
+ Blueprint Digital

Skal du til Stavanger i sommer (og det anbefales) - forbered deg med en tur innom www.neighbourhoodsecrets.no hvor 8 internasjonale kunstnere underliggjør velkjente Stavangersteder...

Er du forbi Paris, få med deg utstillingen Traces du Sacré - som tar for seg mystiske og okkulte strømninger i modernistisk kunst - og som blant annet inkluderer deler en ukjent samling malerier av her tidligere nevnte Aleister Crowley.
+ Trace du Sacré på Centre Pompidou

God sommer til alle! Fra Euklides laget > Anders, Sindre, Markus, Nikolai & Knut

Juni 2008 - Ta frem parasollen

FLERE GRUNNER TIL å FEIRE
Takk til alle som dukket opp på Euklides sommerfest på den belgiske ambassadørresidensen - med fortryllende outfits -drikkende forfriskende øl, smilende - og med badebaseng, levende musikk, og fine greier. Dette må gjentaes!

Festen fortsetter på kontoret; og ute-inne: Nå finner du samtlige av belgiske Wolters Streetfurniture's nytenkte og vakre gatemøbler på euklides.no - med PDF-kataloger, høyoppløslige bilder og Archicad-filer.

Vi har også endelig fått ut Tom Dixon's lamper, stoler og bord på nettet. Besøk Tom's nettsted for å se hva han fant på til Milanomessa i april - og som forventes leveringsklart med det første!

Og mer:  Magis Coming Soon 2008 , Serralunga 2008, Established & Sons hovedkatalog 2007, Established News fra Milano 2008, The Crate, Font Clock + diverse nye Moroso kataloger

DESIGNERS GO PLAYGROUND - IN NY
Vi har fulgt arbeidene til designerne Johan Ørbeck Aase og Sari Syvaluoma med spenning de siste årene. Nylig stilte de ut sitt nye prosjekt på møbelmessen i New York - et superfint oppbevaringssystem til barnhager, skoler og barnerom. 

Les pressemelding med bilder her - eller besøk nettsidene til Johan og Sari: www.orbeck-aase.no & www.syvaluoma.com  

PÅMELDING & AVMELDING
Euklides formidler lys og innredning til prosjektmarkedet - med fokus på intelligent, vakker, samtidig design. Nyhetsbrev sendes ut omtrent en gang måneden.

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.