BAD I PRODUKTHAVET
...uten å drukne! Foruten å brenne for god form er vi DINE datanerds i  - dedikert til å gjøre din hverdag som arkitekt, konsulent eller innkjøper enklere, mer interessant og mer etterrettelig.

Sommeren har vi brukt på å publisere MASSE nye produkter, kataloger og CAD'er på nettstedet. Navigasjonen er forbedret, login-systemet forenklet og responstiden vår forkortet!

+ Nok skryt - se selv - prøv ut det nye søket

FRA BARCELONA MED KJæRLIGHET
Våre nye venner BD Barcelona fører arven videre etter spanske storheter som Salvador Dali og Antoni Gaudi. 

Enda mer interessant er BD's superfine samtidige program til offentlig miljø, hjem + gatemøbler - som ikke likner noe du har sett før! Sjekk spesielt ut våre favorittprodukter: Alfredo Häberli's The Swiss Benches og BD Love tegnet av Ross Lovegrove.

BUCKY - ICON - ULTIMA
Arkitekten og oppfinneren Buckminster Fuller er høyaktuell som aldri før i disse krisetider. Icon Eye rapporterer fra den store Bucky-utstillingen på Whitney Museum i New York.
+ Review : Buckminster Fuller

Forøvrig er britiske Icon i ferd med å seile opp som et av de absolutt mest interessante tidsskriftene om arkitektur og design - og vi anbefaler den digitale utgaven varmt!
+ Icon Eye

"...den beste musikken er fortsatt en motstandens musikk..." Det nærmer seg Ultima festivalen - den store hendelsen for alle elskere av samtidig, underlig, ny, annerledes & fantastisk musikk! Festivalen åpner 1 oktober og varer i 3 uker
+ Ultimafestivalen

Litt mer reklame til slutt: Vi selger ut noen utstillingsmodeller til ekstra gode priser og du finner dem her:
+ Rimelige utstillingsmodeller

September 2008 - We are called to be the architects of the future, not its victims

KAMPEN FOR INTELLIGENTE KONTORER
Vi fortsetter våre bestrebelser for å levere prisgunstige, smarte og vakre kontorprosjekter.

Holmris er vår hovedpartner på oppbevaring og skrivebord; en bunnsolid dansk fabrikk med vilje og evne til å levere fremragende kvalitet og form til konkurransedyktige priser:

Vi har levert flotte prosjekter med Genese, Milk og X12 - og for å introdusere flere av av programmene har vi gått sammen med danskene om å hoste opp SUPERGODE tilbud på utvalgte produkter.

Klikk her for å se Euklides & Holmris høstkampanje

PS: Vi leverer også fantasmorgastisk gode priser på akkompagnerende kontorstoler fra Herman Miller og Dynamobel i hele perioden - spør oss om et tilbud du ikke kan motstå.

MASSASJEBENK MED SAMURAI
Vi tror som kjent på å investere litt ekstra kraft i utformingen av ens arbeidsmiljø - og at dét minsker den generelle risikoen for helsemessige, eksistensielle og økonomiske katastrofer.

Og vi må innrømme at en ny kontorstol ikke alltid er nok. For alle støle kontorrotterygger og oppstressede datanerver røper vi herved en godt bevart hemmelighet.... Få samurai-massøren til å komme til ditt kontor - yepp det er mulig.

PÅMELDING & AVMELDING
Euklides formidler lys og innredning til prosjektmarkedet - med fokus på intelligent, vakker, samtidig design. Nyhetsbrev sendes ut omtrent en gang måneden.

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.