SHOWTIME I KORTRIJK
Messen Interieur i Kortrijk er i full gang; Belgiernes æresgjest dette året er den friske og veldig uskandinaviske unge spanjolen Jamie Hayon.

Euklides nye venner BD Barcelona fokuserte på Hayon's flamboyante Showtime Collection med flerbente skjenker, overbygde stoler, bord og keramikk - i et formspråk som kanskje best lar seg beskrive som utenomjordisk rokokko.

EVIGE SIRKLER: SøPPEL BLIR NæRING
12-14 november avholdes første utgave av Nutec i frankfurt, en messe og konferanse med mål om å støtte opp om et radikalt, bærekraftig paradigme for industridesign. Som "cradle-to-cradle-bedrift er Euklides-venner Herman Miller blant deltakerne på messen
Nutec står for Nutrients, Upcycling, Triple-Top-Line, Eco-effectiveness, Community.
+www.nutec.de

DAGLIGE DOSER NANO-BIO-INFO-NEURO-TECH
Jepp; det er er en spektakulær tid vi lever i! I følge futuristen Ray Kurzweil nærmer vi oss "singulariteten" med stormskritt; da utviklingen av teknologien går så raskt at verden fremstår ugjenkjennelig fra det ene øyeblikket til det andre... Ikke vær en turist. Følg med på utviklingen via KurzweilAI's daglige newsletter

For den som fortsatt måtte tvile på at virtual reality er seriøs bisniss som har kommet (igjen) for å bli - sjekk ut KurzweilAI's link til IBM's nye prosjekt "Forbidden City - beyond space & time."

til slutt: I kveld spiller Euklides in-house klezmerorkester GOYLEM SPACEKLEZMER på Underwater Pub i Oslo på konseptet Slangenatt. Får du det ikke med deg denne kvelden, så er det nye utgaver av showet med nye musikere hver kveld frem til mai neste år.
+Oslo Kafé teater

MODERNE ALKYMI
Buzzispace er nok et belgisk firma med brilliante og smakfullt utførte ideerførst ute i produksjonslinja er skjermveggen Buzziscreen i lyddempende filt av resirkulerte plastflasker.

Extremis viste sitt nye være-sammen-verktøy Kosmos- med en superfancy ny parasoll...

Spanske ABR viste norske StokkeAustad's smarte og vakre magnetkalender Dayboard.

Bulo imponerte med en stilig serie nye heve-senkbare skrivebord og møtebord.

De lokale heltene fra Dark med Marnick Smessaert i spissen, stadfestet sin posisjon som den friskeste aktøren i dekorativt lys - og Quinze & Milan viste nye eskapader fra Arne Quinze og Moroso i sitt galleri 113.

Til slutt: Sjekk ut amerikanske 3-form's "Moderne Alkymi" : intelligente bygningsdeler for bærekraftig byggeri....

NYTT DESIGNOBJEKT: DU
Enten du liker det eller ikke..... transhumanismen er kommet for å bli. Legemiddelindustrien smelter sammen med industridesign, arkitektur, spillteknologi, IT og til slutt kanskje deg.

Følg med på utviklingen - la deg fascinere eller avskrekke alt etter som. Sjekk ut det nye webmagasinet Humanity+

PÅMELDING & AVMELDING
Euklides formidler lys og innredning til prosjektmarkedet - med fokus på intelligent, vakker, samtidig design. Nyhetsbrev sendes ut omtrent en gang måneden.

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.