AV MED KLæRNE, OPP I TRæRNE
Våre sveitsiske venner i Viteo Outdoors er klare for å møblere vårens utearealer!

I tillegg til sine makeløse solskjermløsninger, klassiske utemøbler i ask og stemningsskapende lyskuber har Viteo nylig tatt frem en elegant serie benker og bord i betong og den nye skilleveggen Garden Wall.
+ Viteo Outdoors hos Euklides

SPIS DINE HELGENER!
Stockholmsmessa er vel overstått - og vi overlater til Wallpaper å kommentere den skandinaviske designscenes vedvarende styrke. I stedet for å stille ut på messen valgte Euklides i år å delta på Spaceship Earth Salon - hvor du bokstavelig talt fikk servert de skandinaviske helgenene på et fat - med et godt glass absinth til.
+ Rapport fra Spaceship Earth Salon #1

DøD OVER EMAIL, LEVE EMAIL!
Etter å ha besvart titalls og hundretalls eposter daglig i noen år er vi glad for alle verktøy som kan gjøre det enklere å å holde hodet over vann!
+ Sjekk ut denne artikkelen og nettstedet http://five.sentenc.es

Carte Futurista i Oslo
Det er hundre år siden Filippo Marinetti proklamerte futuristisk krig mot tradisjon! Få med deg Vigelandsmuseets utstilling av trykk fra Italiensk Futurisme.
+ Carte Futurista in Oslo

Less bad is no good!
Michael Braungart, en av hovedhjernene bak Cradle to Cradle filosofien gjestet Oslo under Designdagen og kom med en bitende kritikk av deler av miljøbevegelsen - og påpekte behovet for å redesigne praktisk talt alt.
+ This is not about sustainability

SøK OG DU SKAL FINNE
Vi lanserer i dag vårt utvidede produktsøk. Nå kan du også søke inne i PDF-katalogene fra våre produsenter - i alt over 10 000 sider med innhold! Vi har også åpnet for katalogvisning for ikke-innloggede brukere.

Hørtes dette veldig teknisk ut, prøv det ut i praksis på www.euklides.no

Vårkampanje på kontormøbler: Sammen med våre samarbeidspartnere har vi sydd sammen et lite utvalg kontormøbler til spesielt gode priser : Komplett arbeidsplass med elektrisk heve/senk fra Holmris, Aeron fra Herman Miller, Nurus skrivebord (1-3 dagers levering), oppbevaring fra Hay og Catifa konferansestoler fra Arper.
+ Euklides vårkampanje

Flere nyheter hos Euklides:: Him & Her chair fra Casamania, krakken Plopp fra Hay og nye kataloger fra Pedrali, Driade, Karl Andersson & Søner, Casamania og Unique Copenhagen.

SALG HOS HOLE DESIGN
Få med deg supersalget til Euklides' samarbeidspartner Hole Design på Skøyen! Gode priser på utstillingsmodeller fra produsenter som Vitra, Hay, Moroso og Arper.

Lars bytter også ut kjøkkenutstillingen fra Schiffini - så er du på utkikk etter nytt kjøkken anbefales et besøk på det varmeste.
+Besøk Hole Design på nettet

PÅMELDING & AVMELDING
Euklides formidler lys og innredning til prosjektmarkedet - med fokus på intelligent, vakker, samtidig design. Nyhetsbrev sendes ut omtrent en gang måneden.

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.