NYTT VISNINGSROM På SKøYEN
I løpet av sommeren flytter Euklides inn i nye lokaler i Oslos design-hjerte; Drammensveien 130 på Skøyen - og samlokaliser med våre venner i Hole Design. Gleder oss til å se deg.

Regner med å være klar til åpning mot slutten av august.
+ Les mer i Euklides blog

SPIDERWOMAN AND NOBODIES FRA HAY
Våre danske kamerater i Hay fortsetter sin misjon om å levere smarte, godt utpønskede designidéer - til hjemme og prosjektmarkedet - og har nylig utøket kolleksjonen sin med flere nye modeller.

Les mer og se bilder av Hay's siste tilskudd, bokhyllen Woody, stolen Spider Woman, barnestolen Little Nobody og krakken Plopp
+ Nyheter fra Hay

FRA BAGATELL TIL HELVETE
Den italienske filmskaperen Marco Brambillas har gjort det å kjøre heis til en eksistensiell opplevelse i sin faste installasjon på Standard hotel New York.
+ Dante is in the elevator

Urnes Stavkirke laserscannes denne uken - og gjøres til en del av den digitale verdensarven.
+ Urnes stave church to be digitalized

Følg Euklides medsammensvorne Spaceship Earth SalonTwitter.
+ Spaceshipsalon

Så gjenstår det å ønske alle våre samarbeidspartnere en fantastisk deilig sommer. Vi nedbemanner i juli - men er tilgjengelig på mail og telefon for oppfølging gjennom hele sommeren.

Hilsen Sindre, Anders, Nikolai, Markus & Knut.

BEDRE KJENT MED MODUS
Modus er en produsent av møbler for både hjemme- og prosjektmarkedet, grunnlagt i 2000 som en av få britiske produsenter innen samtidig design.

Med flere nye programmer i kolleksjonen - tegnet av blant andre Monica Förster, Claesson, Koivissto, Rune, Simon Pengelly og Stephen Burks løser Modus de fleste møbleringsbehov. Og det innenfor et svært konkurransedyktig prisbilde.

Euklides er agent for Modus i Skandinavia - og formidler hele kolleksjonen til prosjektmarkedet - og til hjemmemarkedet gjennom utvalgte partnere i Norge og Sverige.

Kolleksjonen er dessuten godt dokumentert med CAD filer, bilder og ryddig katalogmateriale.
+ Guidet tur i Modus kolleksjon
+ Modus katalog 2009
+ Modus hos Euklides
+ Modus på nettet

ENKLERE LIV GJENNOM ENKLERE SøK
Vi har utviklet søkemulighetene massivt de siste månedene - og legger stadig til ny dokumentasjon, produkter, kataloger høyoppløslige bilder og CAD filer.

For å gjøre det enklere og kjappere å finne det du er ute etter, har vi laget en liten gjennomgang av hva som er nytt her:
+ Nytt kraftig og enklere søk på Euklides

PÅMELDING & AVMELDING
Euklides formidler lys og innredning til prosjektmarkedet - med fokus på intelligent, vakker, samtidig design. Nyhetsbrev sendes ut omtrent en gang måneden.

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.