INVITASJON TIL åPNINGSCOCTAIL MED EUKLIDES OG MODUS
Lørdag 5/9 åpner vi offisielt vårt nye kontor i Drammensveien 130 med coctails, levende musikk og nyheter fra britiske Modus

Vi holder åpent fra 1800 og utover. Husk påmelding til anders@euklides.no hvis du har lyst til å komme innom.
(Skriv "Påmelding Euklides åpning" i emnelinja).
Gleder oss til å se deg!

SENSE: VERKTøYFRITT KONTOR
Kanskje er mye av ideen med en god kontorinnredning... at man ikke ser møblene, at de forsvinner, gjør det de skal gjøre, ikke noe fra eller til.

Sense fra Herman Miller er et nytt, annerledes, gjennomtenkt kontorsystem som skiller seg ut på flere måter. Uttrykket er fleksibelt, men stilsikkert - det monteres helt uten verktøy, og veldig kjapt.
+ Les mer om Sense her

HOLOGRAMMER å TA På
Veien BORT fra todimensjonal datateknologi og å sitte i titalls timer stille på en stol foran en skjerm - til en 3-dimensjonale digitale grensesnitt kan virke lang. Men utviklingen er i bevegelse hele tiden.

Spaceship Earth Salon har vært i New Orleans på konferansen SIGGRAPH og sett på nye digitale grensesnitt , virtual reality som funker og hologrammer du kan ta på....
+Les mer på Spaceship Salon

Herman Miller - produsenten bak bland annet Aeron, Embody og Sense - er valgt ut som et av 20 globale firmaer som "forandrer verden til det bedre" i følge SustainableBusiness.com.
+Les mer på Euklides blog

Sees snart! Dette blir den beste høsten på lenge.

NOK DESIGN! SCHPIEL, KLEZMORIM, SCHPIEL!
Vi har ikke noen egen deltagelse på Designers Saturday, men vi er samlokalisert med supre Hole Design, som viser sin egen produksjon og får besøk fra Arper, teppeprodusenten Kymo og Artemide belysning.

Til gjengjeld inviterer vi altså til åpning med coctails på kvelden. Vårt in-house klezmer-orkester Goylem Space Klezmer stiller med full besetning - klarinett, kontrabass, trekkspill, fele, tromme og syngedame. Det kommer til å svinge.

Det blir også anledning til å hilse på våre kontor-kamerater, Eli Goldstein og Natasha Zednik i arkitektkontoret Bifokal, industridesigner Johan Ørbeck Aase og Ksenia Movafagh som tegner og produserer fantastisk vakre tepper under navnet 2form design. Det er også mange andre aktører i området, inkludert våre venner i Offecct og Pedrali Se kartet på Designers Saturday's sider. for full oversikt.

EUKLIDES HøSTSALG
Euklides flytter inn i nytt showroom i September - og rydder i den forbindelse på lageret.

I denne blogposten legges fortløpende ut tilbud du ikke vil kunne motstå. Keep tuned!
+ Euklides høstsalg

PÅMELDING & AVMELDING
Euklides formidler lys og innredning til prosjektmarkedet - med fokus på intelligent, vakker, samtidig design. Nyhetsbrev sendes ut omtrent en gang måneden.

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.