Euklides logo

RAPPORT FRA MILANO

Hei! Ønsker om en deilig vår - og husk å bruke www.euklides.no - og oss - hvis du trenger innspill, tilbud eller en prat om møblering og belysning.

Hilsen
Trude, Nikolai, Anders, Sindre, Knut
Euklides Crew

NYHETER FRA DEN ANDRE SIDEN AV VULKANSKYEN

På den andre siden av vulkanskyen fikk vi dette året bedre tid enn vanlig til å studere nyhetene på Milanomessen. 

Her er vår liste over produkter vi tror på og synes fortjener en plass også utenfor messeområdet:

Paper Plane range : Doshi Levien for Moroso

+ Les hele artikkelen

28.04.2010 | Nikolai Aurebekk Handeland | Tags: Milano 2010, produktnyheter

DESIGNOFFICE HOS EUKLIDES

Designoffice er Euklides hovedsamarbeidspartner på kontormøbler. Firmaet drives av Christian Eppers, som har over 20 års erfaring i bransjen - og høy kompetanse i å løse krevende oppgaver innen kontorinnredning.

Designoffices program fungerer både i mindre prosjekter med standard produkter - og i prosjekter med med spesialutviklede løsninger.

Foruten heve-senkbare arbeidsplasser og oppbevaring har produsenten super elegante løsninger til bord. Vår favoritt er B&O designer Anders Hermansen bordserie DO1100 - med uendelige muligheter: kantinebord, møtebord, store konferansebord, barbord og sofabord i alle størrelser og overflater.

+ Designoffice katalog 2010
+ Designoffice på nettet

+ Les hele artikkelen

28.04.2010 | Nikolai Aurebekk Handeland | Tags: Designoffice

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.

Euklides Crew

www.euklides.no

Euklides formidler arkitekttegnede møbler og belysning til kontorer, restrauranter, kaféer, hoteller, institusjoner og utvalgte forhandlere. Følg vår blog på www.euklides.no for nyheter, tilbud og inspirasjon.