Euklides logo

APRIL 2011

Herved nyheter fra Euklides - ispedd våre ønsker om en fantastisk deilig og livgivende vår for alle.

Vi står til tjeneste for alle behov som måtte dukke opp innen møbler og belysning.

Hilsen
Euklides Crew

ARKITEKTTEGNEDE PARASOLLER FRA SYWAWA

Selv om det kan være vanskelig å tro er det snart vår! Dagene er mye lenger - og snart slipper kulda taket for en god stund.

Belgiske Sywawa produserer arkitekttegnede parasoller som kan gjøre underverker med uteområder, uteservering, i kantiner, resepsjoner, kontorlandskaper - eller andre områder hvor en man ønsker en touch av sommer og det gode liv.

+ Sywawa katalog 2011

+ Les hele artikkelen

24.03.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland

EUKLIDES GUIDE TIL ARBEIDSBORD

Enten du er ute etter et enkelt skrivebord eller holder på å planlegge et større kontorprosjekt tilbyr Euklides gode løsninger i alle priskategorier.

Ta kontakt på telefon eller mail for å finne de riktige produktene til ditt prosjekt.

Her finner du oversikt over noen av våre favorittløsninger innen arbeidsplasser. Du kan se ennå flere muligheter gjennom å søke på skrivebord og heve-senkbare skrivebord

+ Les hele artikkelen

24.02.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland

PLC FRA MODUS

PLC er en nye serie stoler og lenestoler fra Modus utviklet av tegnekontoret Pearson Lloyd i samarbeide med den britiske produsenten Modus. Stolen leveres i eik natur eller i lakkert bøk - med eller uten polstring - og har tydelige inspirasjonskilder i skandinavisk møbelkunst fra midten av 1900-tallet.I samme serie finnes også en super flott lounge stol

+ PLC chair hos Euklides
+ PLC lounge hos Euklides

+ Les hele artikkelen

03.04.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland | Tags: produktnyheter

ROMDELERE OG STøYABSORBENTER FRA BUZZISPACE

Belgiske Buzzispace er en av de nyttigste og mest tiltrengte nye kolleksjonene møbler til prosjektmarkedet vi har oppdaget de siste årene:  Buzzispace har spesialisert seg på lydabsorbenter og romavskjerming i alle mulige former - og har produkter som kan bidra positivt til de fleste innredningsprosjekter.

Cradle to Cradle filosofien står sentralt i produktutviklingen og produksjonen - og alle produktene lages av resirkulerte materialer.

+ Buzzispace hos Euklides
+ Buzzispace på nettet

+ Les hele artikkelen

03.04.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland | Tags: produktnyheter

SAYL ER LEVERINGSKLAR!

Herman Millers nye kjempesatsing Sayl er endelig leveringsklar - og vi forventer de første prøvestolene inn til oss i løpet av april.

Med Sayl har vi gleden av å tilby en gjennomarbeidet, førsteklasses ergonomisk arbeidsstol - som også ser flott ut - til en fantastisk god pris.

Med to størrelser og mange muligheter til utførelse, inkludert en polstret utgave - kan Sayl fungere i de aller fleste kontormiljøer. Ta kontakt for demonstrasjon eller mer informasjon!

+ Sayl hos Euklides
+ Sayl hos Herman Miller

+ Les hele artikkelen

02.04.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland | Tags: produktnyheter

INDUSTRIELL ELEGANSE FRA NORTHERN LIGHTING

Evergreen er siste skudd på stammen hos Northern Lighting - en klassisk moderne glasspendel - nydelig proporsjonert og med flotte detaljer.+ Les hele artikkelen

03.04.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland | Tags: produktnyheter

NYE NORTHERN LIGHTING NETTSIDER

Euklides' lysfavoritt Northern Lighting fortsetter å utvikle sin kolleksjon med samtidig belysning til hjemme- og prosjektmarkedet.  Sjekk ut de nye oversiktelige og nyttige nettsidene til NL:

+ Northern Lightings nye nettsider.
+
Northern Lighting hos Euklides

+ Les hele artikkelen

03.04.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland

HAY TRAY

Tray er en serie japansk inspirerte småbord fra Hay. Sett sammen flere ulike størrelser for en stilig og rimelig løsning til sofabord, eller benytt som ekstrabord der du trenger.

+ Tray table hos Euklides
+ Hay hos Euklides

+ Les hele artikkelen

01.04.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland

TROLOLO

+ Les hele artikkelen

01.04.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland

-

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.

Euklides Crew

www.euklides.no

Euklides formidler arkitekttegnede møbler og belysning til kontorer, restauranter, kaféer, hoteller, institusjoner og utvalgte forhandlere. Følg vår blog på www.euklides.no for nyheter, tilbud og inspirasjon.