Euklides logo

NEWSLETTER JUNI 2011

God forsommer til alle kunder og forbindelser fra Euklides Crew!

SOMMERSALG - UTSTILLINGSMODELLER OG LAGERVARER

Vi rydder showroom og lager før sommeren, og selger i den forbindelse ut en rekke utsillingsmodeller og lagervarer til sterkt rabatterte priser!

+ Les hele artikkelen

06.06.2011 | Knut Bremer

WEGNER I RUSTFRITT STåLHans Wegner er mest kjent for sine møbler i treverk tegnet fra midten av 1900-tallet og fremover, men han mestret også møbelformgivning i andre materialer.

Carl Hansen har nylig satt i produksjon en serie Wegner-møbler i rustfritt stål - CH100 serien.

Her viser Wegner sin mesterlighet innenfor et uttrykk som man vanligvis forbinder mer med strenge modernister som Poul Kjærholm og Mies van der Rohe.

+ Carl Hansen nye nettsider
+ Carl Hansen hos Euklides
+ CH 100 serien


 

+ Les hele artikkelen

07.06.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland

NYE ARPER NETTSIDERArper er endelig på nett med nye sider - super oversiktelig og med full tilgang til digital dokumentasjon.Sjekk spesielt ut de flotte ferke prosjektbildene under "spaces".

+ www.arper.it


+ Les hele artikkelen

06.06.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland

_

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.

Euklides Crew

www.euklides.no

Euklides formidler arkitekttegnede møbler og belysning til kontorer, restauranter, kaféer, hoteller, institusjoner og utvalgte forhandlere. Følg vår blog på www.euklides.no for nyheter, tilbud og inspirasjon.