Euklides logo

NYHETSBREV NOVEMBER 2011

_

JULEFEST På THUNE

Velkommen til åpent hus hos Euklides, Mancini, Pedrali, Holedesign, Zilenzio, Konzept og Boform i Drammensveien 130 B2 på Skøyen fra kl 1600 - onsdag 23 november! 

Påmelding til Anneline hos Mancini på ak@mancini.no

+ Klikk her for invitasjon+ Se flere sovjetiske julekort her

+ Les hele artikkelen

11.11.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland

ALLE DøRER På EUKLIDES.NO ER åPNE!

Det har lenge - etter produsentenes ønsker vært nødvendig å logge inn på Euklides for å laste ned filer.

Fra og med november er hele filarkivet vårt åpent for fri benyttelse uten login - med tusenvis av CAD-filer, høyoppløslige bilder, PDF kataloger, produktblader og mer.

Gjør et frisøk i søkefeltet - og bruk fanebladene for å finne ønsket type filer.

+ www.euklides.no

 

+ Les hele artikkelen

16.11.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland

FELD HOS EUKLIDES

Vi har lenge vært begeistret for den lille belgiske produsenten Feld og fra og med november 2011 inngår produsenten i Euklides portefølje. Feld's produkter er gjennomarbeidede, smarte, humoristiske, vakre  - og det ligger alltid en god idé i bunnen.

+ Feld katalog hos Euklides
+ www.feld.be

Barnemøbler tegnet av Bram Boo for Feld

+ Les hele artikkelen

16.11.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland | Tags: produktnyheter

VIGNA CHAIR FRA MAGIS

Vigna chair er den italienske London-baserte designeren Martino Gampers første prosjekt i industriell produksjon.

Stolen er laget i stålbolt, kan brukes både inne og ute - og har tydelige referanser til Thonets klassiske dampbøyde kaféstoler. De elegant utførte sammenføyningene sender tankene mot klatreplanter og franske balkonger - samtidig som stolen fremstår samtidig i uttrykket.

+ Vigna chair hos Euklides

+ Les hele artikkelen

16.11.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland

INDUSTRIELL PRESISJON FRA TOM DIXON

Tom Dixons kolleksjon lamper og møbler er kraftig utvidet de siste par årene. Her er noen av våre favoritter blant nyhetene og produkter som allerede har gått inn som klassikere:


Slab chair & table + beat shades

+ Les hele artikkelen

17.11.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland

ADAPTABLE FRA MUUTO

Adaptable er TAF arkitekters tilnærming til det klassiske skandinaviske trebordet - men med stor fleksiblitet i uttrykk. Bordet leveres som standard i 200x90 - men kan gjøres i andre mål i prosjektsammenheng.

"Our idea was to update the classic Scandinavian wood table. The result has obvious references to traditional Scandinavian furniture making but the choice of materials and detailing give it a new expression. Furthermore, we wanted to make the table adaptable to personal needs with a choice of  4 different table tops, 4 frames and  4 types of legs there are  64 ways to create a personal and unique table."

+
Adaptable hos Euklides


+ Les hele artikkelen

16.11.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland | Tags: produktnyheter

DARK SKINNER IGJEN

Den belgiske belysningsprodusenten Dark ble kjøpt av 2BeDelighted i 2008 - som nylig innstilte sin virksomhet - og det har vært produksjonsstopp hos Dark i hele november..

For få dager siden ble det klart at Dark-grunder Marnick Smessaert har fått kjøpe tilbake sine askjer - og Dark er for fullt på beina igjen - med samme logo og super flotte kolleksjon med dekorativ belysning til prosjekt og privatmarkedet. 

+ Darks nettsider
+ Dark katalog 2011 hos EuklidesApollo takpendel fra Dark

+ Les hele artikkelen

17.11.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland

CAVE OF FORGOTTEN DREAMS I 3D På OSLO FILMFESTIVAL

Vi er midt i Oslo Filmfestival - og det er bare å løsrive seg og komme seg ut på kino! En av våre absolutte favoritter på programmer - og et selvfølge for alle som arbeider med og interesserer seg for rom er Werner Herzogs Cave of Forgotten Dreams - som er satt opp fredag 18/11 og lørdag 19/11.

"Cave of Forgotten Dreams, en fantastisk ny 3D-dokumentar fra Werner Herzog. Filmen tar oss med inn i den nesten uframkommelige Chauvet-hulen i Frankrike, som ble oppdaget i 1994 av tre franske huleutforskere. De oppdaget en hule som til da hadde vært forseglet og skjult i over 20 000 år, med hundrevis av verdens eldste veggmalerier. Franske myndigheter var raskt ute og forbød besøkende adgang til hulen for å unngå skader, men regissør Werner Herzog greide å sikre seg og et lite crew eksklusiv tilgang til hulen, trass strenge begrensninger og krav fra franske myndigheter...."
+ Les mer på sidene til Oslo Filmfestival


+ Les hele artikkelen

13.11.2011 | Nikolai Aurebekk Handeland

_

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.

Euklides Crew

www.euklides.no

Euklides formidler arkitekttegnede møbler og belysning til kontorer, restauranter, kaféer, hoteller, institusjoner og utvalgte forhandlere. Følg vår blog på www.euklides.no for nyheter, tilbud og inspirasjon.