Euklides logo

VåR 2012

Herved ferskt nyhetsbrev fra Euklides med fokus på utemøbler, lydavskjerming, klassisk tysk modernisme og mer. Ha en deilig påske!

Vi tar med oss computeren ut i solveggen, men står til tjeneste på mail og telefon alle arbeidsdagene.

Varme hilsener fra
Euklides Crew

EUKLIDES ULTIMATE GUIDE TIL UTEMøBLER 2012

Våren er her og tiden er inne for å flytte livet og arbeidet ut!

Her er Euklides Ulitmate Guide til det beste innen arkitekttegnede møbler og lys til hagen, balkongen, terasse, uteservering og andre uteområder.

Med ønsker om en fantastisk deilig vår - med pikniker i parken, båtturer, skogsturer, fjellturer, middagslurer i hengekøya og kalde dukkerter!

+ Les hele artikkelen

29.03.2012 | Knut Bremer

SOFISTIKERT MASSEPRODUKSJON FRA MASSPRODUCTIONS

"All of the most sophisticated products in our lives are mass produced, from a Bic Biro to a production line car. We want to achieve that level of sophistication in our furniture. High quality in high volumes."

Massproductions
er en ung svensk møbelprodusent med høye ambisjoner, selvsikker stil og sterk sans for presisjon og detaljer. Nå finner du de fleste produktene presentert på Euklides.no.

Her er noen av våre favoritter fra Massproductions katalog:
(Klikk deg inn på saken for å se alle)


Tio lenestol og spisestol - til inne og utebruk. Tio bordene leveres i en lang rekke størrelser og varianter.
+ Tio serien hos Euklides

+ Les hele artikkelen

21.03.2012 | Nikolai Aurebekk Handeland | Tags: produktnyheter

BUZZISPACE LYDAVSKJERMING

Det unnge belgiske selskapet BuzziSpace har på få år tatt frem en særegen og svært nyttig kolleksjon møbler med støyabsorberende og lydisolerende egenskaper: BuzziSpace kan imidlertid mye mer: I kolleksjonen inngår lamper, innbygde sofaer, telefonkiosker, en lang rekke ulike skillevegger og veggfliser og mer.

+ BuzziSpace på nettet
+ BuzziSpace hos Euklides

 BuzziBooth fra BuzziSpace - leveres i to ulike størrelser - i en lang rekke farger - og med valgfri ekstra skillevegg. I samme kolleksjon finnes også innbygde sofaer og telefonkiosker.

+ Les hele artikkelen

22.03.2012 | Nikolai Aurebekk Handeland

EGON EIERMANN PROSJEKTMøBLER

Egon Eiermann er blant de mest kjente tyske arkitektene i etterkrigstiden - kjent blant annet for gjenoppbyggingen av den krigsskadede Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche i berlin - i streng funksjonalistisk stil. 

Eiermann står også bak en lang rekke møbler formgitt på 50- og 60 tallet. I Eiermanns møbler møtes Bauhausskolens strenge formidealer med Charles og Ray Eames' organiske modernisme - som var tydelige inspirasjonskilder for flere av modellene hans. De fleste av Eiermanns møbler holdes stadig i produksjon hos den tyske produsenten Wilde+Spieth

Eiermann møblene er ennå relativt ukjente i Norge - selv om de har satt sitt elegante modernistiske preg på tusenvis av tyske hjem, universiteter, kontorer, kirker og forsamlingslokaler.

Klikk deg inn på saken for å se noen eksempler på Egon Eiermanns stol SE 68 fra 1951 brukt i prosjektsammenheng
+ Les hele artikkelen

22.03.2012 | Nikolai Aurebekk Handeland

JEG SER IKKE HAVET FRA DER JEG BOR

Oslo Kunsthalls 7 måneder lange utstillingsprogram Osloprosjektet åpner forrige fredag - med utstillingen Utsikt fra Ekeberg, som viser Oslos fortid og nåtid sett fra Ekeberg. Fra Munchs Skrik til samtidige kunstneriske undersøkelser av utsikten mot containerhavna og det nye Oslo som holder på å vokse frem.

Kunsthall Oslo har invitert kunstnere til å undersøke byen. Over en periode på syv måneder presenteres utstillinger, foredrag og arrangementer. Prosjektet er forankret i Oslo, men har samtidig et bredere perspektiv og en relevans utover lokale forhold der estetikk, ideologi, sosiale relasjoner, historie og politikk knyttes til hverdagen og til livet i byen. Kunstnere, historikere, arkitekter, musikere, forfattere med mer deltar.

Det neste arrangementet i Osloprosjektet er et Romanes språksymposium - som avholdes på Den Norske Romambassade, Tullinløkka.  

+ Les mer på sidene til Oslo Kunsthal+ Les hele artikkelen

26.03.2012 | Nikolai Aurebekk Handeland

_

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.

Euklides Crew

www.euklides.no

Euklides formidler arkitekttegnede møbler og belysning til kontorer, restauranter, kaféer, hoteller, institusjoner og utvalgte forhandlere. Følg vår blog på www.euklides.no for nyheter, tilbud og inspirasjon.