Euklides logo

NYHETSBREV DESEMBER 2012

_

NYHETER FRA NORTHERN LIGHTING

Vi fortsetter å la oss imponere over utviklingen hos den unge norske belysningsprodusenten Northern Lighting. Klikk deg videre inn på saken for å se våre favoritter, eller ta en titt på deres siste katalog her:
+ Northern Lighting 2012-2013
+ Nyheter fra Northern Lighting hos Euklides

+ Les hele artikkelen

12.12.2012 | N H | Tags: produktnyheter

ELEMENTA W1

Hvor enkelt er det mulig å gjøre et bordunderstell og fortsatt bevare karakter, funksjonalitet og ikke minst en fornuftig pris?

W1 serien er siste skudd på stammen i vår egen kolleksjon av arbeidsmøbler, Elementa. W1 henter inspirasjon fra klassisk moderne møbler - og finnes både som arbeidsbord og som møtebord.

Bordet er leveringsklart, med 3-4 ukers produksjonstid. Standard overflater blir melamin, høytrykkslaminat, linoleum og finér.

+ Elementa W1 hos Euklides

+ Les hele artikkelen

19.12.2012 | N H

DE BESTE øNSKER TIL ALLE!

Kjære kolleger, samarbeidspartnere, kunder og forbipasserende. Vi ønsker dere en behagelig, avkoblet, varm og lys høytid - og en god start på det nye året.

Hilsen
Knut, Nikolai, Sindre og Ragnhild

Euklides Crew

+ Les hele artikkelen

20.12.2012 | N H

NYHETER FRA MODUS

Modus er en av de mest interessante britiske produsentene av møbler til prosjektmarkedet. På London Design Festival lanserte Modus intet mindre enn 10 nyheter i høst - signert eliten i britisk og internasjonalen design.

+ Modus unveils 10 new products for London Design Festival
+ Modus nettsider
+ Modus hos EuklidesGeta oppbevaring - tegnet av Arik Levy for Modus

+ Les hele artikkelen

12.10.2012 | N H | Tags: produktnyheter

NYHETER FRA CARL HANSEN

Danske Carl Hansen har det siste året utvidet sin portefølje massivt, både med flere skatter fra designeren Hans Wegners arkiv. I tillegg har firmaet tatt over produksjonen møblene fra flere andre av de fremste tegnerne i klassisk dansk møbelkunst, inkludert Ole Wanscher, Mogens Koch og Kåre Klint

Carl Hansens møbler inngår i Euklides Grønn Linje, hvor vi samler miljømerkede produkter, og andre eksempler på fremragende produktkultur.

Slik vi i Euklides forstår det representerer Carl Hansen den absolutte motsatsen til bruk og kast tenkning, med produkter som er ment å vare i generasjoner. Vi tror også dette er møbler som fortjener å figurere også utenfor hjemmeinnredninger, i kantiner, på møterom,  i lounge områder, på restauranter og andre sammenhenger - i offentlige og private prosjekter.

Klikk deg inn på saken for å se høydepunkter blant nyhetene.

+ Les hele artikkelen

11.12.2012 | N H

ZARTAN FRA MAGIS

Med Zartan serien -undersøker Magis og Phillip Starck mulighetene som bor i å blande resirkulert plast med andre miljøvennlige materialer.

Zartan Raw er støpt med en blanding av trefiber og resirkulert polypropylen. Blandingen gir en  varm, livfull overflate, som minner mer om brukt treverk, og som står sterkt i kontrast til det man forventer i en plaststol.
+ Zartan Raw hos Euklides
I Zartan Eco er setet produsert i resirkulert plast blandet med enten hamp eller jute, som gir en tekstil- eller filtliknende følelse og et mer organisk visuelt uttrykk.
+ Zartan Eco hos Euklides

 


+ Zartan hos Euklides

+ Les hele artikkelen

18.12.2012 | N H | Tags: Grønn design, produktnyheter

4-BENET HEVE-SENK FRA HOLMRIS

Elektriske heve- senkbare bord forbindes vanligvis med t-ben, med de estetiske og praktiske begrensningene som det innebærer.

Bordserien H4 fra Holmris har 4 slanke ben, med full synkron elektrisk heve-senk funksjon - og åpner for å skape annerledes kontorinnredninger og kanskje en litt mindre formell atmosfære.
+ H4 fra Holmris hos Euklides+ Les hele artikkelen

19.12.2012 | N H | Tags: produktnyheter

_

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.

Euklides Crew
www.euklides.no

Euklides formidler arkitekttegnede møbler og belysning til kontorer, restauranter, kaféer, hoteller, institusjoner og utvalgte forhandlere. Følg vår blogg på www.euklides.no for nyheter, tilbud og inspirasjon.