Euklides logo

NYHETSBREV MAI

Herved siste nytt fra Euklides og Elementa med produktnyheter og et par fantastiske utstillingstips.

Hilsener fra
Euklides Crew
- Sindre, Bent, Ragnhild, Nikolai og Knut.

NY ELEMENTA KATALOG

Vi er stolte av å kunne vise vår siste katalog med presentasjon av skapserien O3 designet av StokkeAustad, hyllesystemet H1, bordserien X1 i monokrom utførelse og flere andre nyheter.

Bildene er tatt av Ann Holmgren i samarbeide med ^O^ og katalogen er formgitt av Yokoland.

+ Last ned katalogen her

+ Les hele artikkelen

21.05.2014 | N H | Tags: produktnyheter

BAUHAUS UTSTILLING OG DANS På HENIE ONSTAD

I dag åpner intet mindre enn to utstillinger på Henie Onstad senteret som tar for seg henholdsvis Bauhaus scenekunst og kunstskolens innflytelse i norsk arkitektur og design.

Vi gleder oss særskilt til å oppleve dans i rekonstruerte kostymer fra Oscar Schlemmer ved The Haus of Bau

Bauhaus’ påvirkning i Norge har hittil vært et ubeskrevet blad. I Bauhaus på norsk belyses dens innflytelse på norsk design, billedkunst, arkitektur og kunstpedagogikk. Utstillingen forteller den ukjente historien om tre norske Bauhaus-studenter: Herman Espeler Brodtkorb, Ola Mørk Sandvik og Hans Mollø-Christensen, samt Edvard Heiberg som var professor ved skolen. Bauhaus på norsk formidler også historien til utenlandske Bauhaus-kunstnere som bosatte seg i Norge, som Ivo Pannaggi og Vilhelm Bjerke Petersen.

+ Bauhaus scenekunst - menneske-rom-maskin
+ Bauhaus på norsk

Oscar Schlemmers Triadische ballet. Se flere fantastiske bilder på Deconcrete

+ Les hele artikkelen

16.05.2014 | N H

NYE ELEKTRISKE BORD FRA ELEMENTA

Med seriene I4 og E4 utvider Elementa sitt program med elektrisk heve/senkbare arbeidsbord og møtebord.

I4 er en karaktersterkt og renskåret møtebordsserie med høy funksjonalitet. Bordet leveres i en kvadratisk utgave (120x120cm) og som et rektangulært prosjektarbeidsbord. Som standard leveres foten i naturfarget betong - og bordplate i laminat eller Forbo Desktop linoleum.

+ www.elementa.no

E4 er et elegant elektrisk arbeidsbord med gjennomarbeidet detaljering. Bordet leveres som standard med hvitt eller sort understell, bordplate i melamin, laminat eller Forbo Desktop linoleum - og med fjernkontroll innfelt i bordplaten.

+ www.elementa.no

+ Les hele artikkelen

16.05.2014 | N H | Tags: produktnyheter

NORDIC DESIGNFAIR - VINTAGE DESIGN På DOGA

Helgen 24.-25. mai går salgsmessen Nordic Design Fair av stabelen for aller første gang på Norsk design- og arkitektursenter på DogA. Messen er gratis og åpen for alle designinteresserte. Årets tema er nordiske møbler og designklassikere fra perioden 1930 til og med 1960.

+ Les mer på DOGA's sider

 

+ Les hele artikkelen

08.05.2014 | N H

ANDERSSEN & VOLL FOR MAGIS

Italienske Magis har lansert sitt hittil første norsk-designede produkt med barstolen Tibu, tegnet av Anderssen og Voll. Stolen forventes leveringsklar tidlig sommeren 2014. 

+ Magis på nettet

+ Les hele artikkelen

10.05.2014 | N H | Tags: produktnyheter

VERDENS UNDERLIGSTE BOK

Via Dangerous Minds anbefaler vi varmt en titt på en av verdenshistoriens aller mest mystiske bøker:

+ Codex Seraphinianus

+ Les hele artikkelen

26.04.2014 | N H

_

Klikk her for å melde deg på som nyhetsbrevmottaker. Husk å oppdatere oss hvis du skifter adresse - og hvitlist post@euklides.no for å være sikker på at brevene kommer frem. Klikk her dersom du ikke ønsker å motta mail fra oss.

Euklides Crew
www.euklides.no

Euklides formidler arkitekttegnede møbler og belysning til kontorer, restauranter, kaféer, hoteller, institusjoner og utvalgte forhandlere. Følg vår blogg på www.euklides.no for nyheter, tilbud og inspirasjon.