Euklides Prosjekt- April 2006

VÅR I MILANO 
Møbelmessen i Milano går av stabelen denne uken, i splitter nye omgivelser, tegnet av Massimiliano Fuksas.  

Er du selv på vei, husk å ta med deg oversikten over Euklides produsenter! Har du ikke anledning til å reise, eller er glad for å slippe, lover vi uansett å komme tilbake med de mest interessante nyhetene - på nett og i showrommet.

+ Euklides på Milanomessa
Få med deg nyhetene fra engelske Modus Furniture....
Massimiliano Fukas nye messeanlegg i Milano
STALLTIPS
Plukk opp siste nummer av Interni Magazine - den definitive guiden til messen, coctails og samtidige arrangementer i byen.

Sjekk ut London in Milan - Icon Magazine's guide til Milano.

Få også med deg utstillingene på Triennalen - hvor du blant annet kan oppleve en rekonstruksjon av interiøret i Le Corbusier's "Cabanon" i Cap Martin fra 1952, og utstillingen "The Devil and the Heart of the Home". Ta også en tur innom den supre bokhandelen i samme bygning.

Designboom's Milano preview & guide.er verdt en titt.


I tvil om hvilke showrooms du skal prioritere? I henhold til vantett etterretning kan vi anbefale Artek (Tom Dixon har interessante greier på gang), Modus (Underkjent, men fremragende britisk produsent) og den tyrkiske produsenten Derin.(Vi lover definitivt positive overraskelser!)

+ Og husk å ta med guiden til Euklides produsenter.
FOR DEG SOM BLIR I LANDET
Ingenting er så hyggelig som når internett faktisk funker! Google Earth er et slikt hjertevarmende tilfelle. Nå har også tentaklene til Google nådd arkitekturtidsskriftet Domus.

Fra nærværende nummer tilbyr Domus guidede virtuelle turer til prosjektene som presenteres - i mars-utgaven har italienerne attpåtil inkludert T. Saunders og T. Wilhelmsens Aurdal lookout.

Oslo er under angrep. I grenseområdet mellom byaktivisme, kunst og uniformfetishisme svinger Pink Army sin svøpe brutalt. Sjekk ut Pink Army's blog med bilder, video og egen marsj:  www.thepinkarmy.blogspot.com

Torpedo Ny Kunstbokhandel i Oslo: Sjekk ut www.torpedobok.no  - (det loves at nettbutikk er på vei) eller les mer på Underskog


Det er utemøbelsesong: Les mer om hva du bør tenke på....
Jellyfish chair. Arkitekt: Wiel Arets for Quinze & Milan. Lanseres på Milanomessa
PÅMELDING & AVMELDING
Euklides formidler totalinnredninger til det profesjonelle markedet. Nyhetsbrev sendes ut i begynnelsen og midten av hver måned - Euklides Prosjekt til arkitekter og profesjonelle innredere, Euklides Home  til private. Du kan også sette deg opp som mottaker av begge brevene. 

Klikk her for å melde deg på ønsket brev. Husk å oppdatere oss hvis du skifter mail! Klikk her dersom du ikke ønsker å motta e-post fra oss.