Euklides Prosjekt- Mai 2006

FEAR & LOATHING IN MILAN
Intelligent design, spektakulær design, arkitektonisk sensibel design - og et hav av mindre interessant design. Det er et sant helvete å orientere seg i mylderet på Milanomessen. Etter mange års eksperimentering har vi kommet frem til en enkel, effektiv metode.

Sko seg godt, se produkter, og møte folkene bak dem. I tre dager. For dernest å kollapse etter en kraftig fyllekule. Det at vi sitter igjen med en sterk følelse av å ha skilt klinten fra hveten, tolker vi som en slags mystisk åpenbaring. 

Fine møbler er ikke bare fashion - eller religiøs begeistring.  Det er store forskjeller i hvor gjenomarbeidede produkter er - noe som avsløres brutalt i prosjektinnredning, hvor sammenhengen mellom form, pris, holdbarhet er så essensielt.  

Sjekk ut Euklides rapport fra Milanomessen, og hva som rører seg i ung internasjonal formgivning i vår bildrapport fra Salone Satellite.

Jellyfish chair - Arkitekt: Wiel Arets for Quinze & Milan.
Blond chair. Prototype designet av Anna Monichi - vist på Salone Satellite på Milanomessen 2006
STIKK INNOM I MORGEN!
Magis har markert seg i det absolutte toppskiktet hva produktutvikling angår - med fantastisk kvalitet og konkurransedyktige priser.

Ikke glem visningen torsdag 4/5 kl 1500-2200 - med nyhetene fra Magis - samt kald drikke og noe å bite i.
Klikk her for invitasjon

PS: Gi gjerne beskjed om hvor mange som kommer.
PÅMELDING & AVMELDING
Euklides formidler totalinnredninger til det profesjonelle markedet. Nyhetsbrev sendes ut i begynnelsen og midten av hver måned - Euklides Prosjekt til arkitekter og profesjonelle innredere, Euklides Home  til private. Du kan også sette deg opp som mottaker av begge brevene. 

Klikk her for å melde deg på ønsket brev. Husk å oppdatere oss hvis du skifter mail! Klikk her dersom du ikke ønsker å motta e-post fra oss.
Sofalandskap fra Quinze & Milan - her i loungeområdet i Salone Satellite hallen på Milanomessen