Euklides Prosjekt- September 2006

MØKKAPRODUKTER
Det er gammelt nytt at begrepet design er tømt for verdi. Meningsinnholdet henger igjen fra en tid da gode produkter var en mangelvare. I dag er problemet heller overfloden av det halvgode og mindre gode.
 

Å velge riktige produkter er essensielt i en arkitektonisk prosess.  Ideen bak www.euklides.no er å tilgjengeliggjøre litt bedre alternativer - for å løse alle behov i prosjektinnredning. På en litt bedre måte.

Nytt hos Euklides:
Arkitekttegnede blomsterkasser & mer: www.serralunga.it
En gammel italiensk favoritt: www.plank.it
Tysk-tegnede kontormøbler, i....tyrkisk tapning. www.nurus.com
Fantastisk britisk produsent av møbler til offentlig miljø:  www.modusfurniture.co.uk

Alt blir å finne på Euklides i løpet av høsten.
Naomi Campbell på Bombo stol fra Magis
Arktis lenestol. Arkitekt: Hans Brattrud for Hove, ca 1960. Selges på Blomqvists moderne auksjon i oktober 2006
BLOMQVIST GÅR MODERNE....
.... og Euklides fokuserer på samtidig design. Etter 8 år med kjøp og salg av brukte arkitekttegnede møbler, har vi valgt å inngå et samarbeide med Blomqvist Kunsthandel om brukt design - for å kunne fokusere hundre prosent på vår lidenskap; samtidig design og arkitektur.

Høstens moderne auksjon hos Blomqvist ligger an til å bli den mest interessante noen sinne.  +Les mer
SISTE SJANSE FOR BELGIAREISE!
Messen Interieur i Kortrijk regnes av mange som det absolutte høydepunktet blant de internasjonale møbelmessene.
Enten du hater å traske rundt på messer men trenger å holde deg oppdatert - eller du elsker det - er dette stedet å være...
Det er fortsatt noen ledige plasser igjen på Euklides & Henrik Ohlsons Belgiatur i oktober - tirsdag 19/9 er dog aller siste frist for påmelding.
+ Invitasjon til Interieur 06 i Kortrijk
NETT-TIPS
På vei til 100% Design i London - eller nysjerrig på hva som skjer?  Sjekk ut Icon Magazine's utfyllende guide til London Design week


Messen Orgatec i Köln går av stabelen neste måned, 24-28 oktober - vi anbefaler FXmagazine's Complete Guide to Orgatec

I november er det klart for konferansen Future Designdays i Stockholm. Anbefales! Sjekk ut www.futuredesigndays.com 

Få med deg utstillingen Industry! arrangert av Norsk Form i samarbeide med galleriet Projekt 0047  , før den stenger denne uken Sjekk også ut utstillingskatalogen som er tilgjengelig i sin helhet som PDF-fil.

Hvis du kjeder deg på jobb - eller vi kjeder deg med all bransjesnakk, ta 5 minutter av, med et hysterisk skjult-kamera-pek fra japansk TV...
PSYKOKARTOGRAFISK ARKITEKTUR
Hvordan påvirker det å "være på flere steder samtidig" ens romlige virkelighetsoppfattelse? Arkitektene Kjersti Wikstrøm og Eli Goldstein gjør et fenomenologisk dypdykk i  kunstprosjektet Space2 - A psychocartography of conceived presence .

Sett av en halvtime for et innblikk i en annerledes tilnærming til velkjente arkitektoniske temaer.
+ Prosjektbeskrivelse og blog www.dispatx.com 
PÅMELDING & AVMELDING
Euklides nyhetsbrev sendes (ideelt sett) ut i begynnelsen og midten av hver måned - Euklides Prosjekt til arkitekter og profesjonelle innredere, Euklides Home  til private. Du kan også sette deg opp som mottaker av begge brevene. 

Klikk her for å melde deg på ønsket brev. Husk å oppdatere oss hvis du skifter mail! Klikk her dersom du ikke ønsker å motta epost fra oss.