Les mer om personvern

Personvernerklæring for nettsidene til Euklides AS, Org nr 988 350 567.

Informasjon som innhentes.

Euklides AS leverer flere tjenester til kunder, leverandører og samarbeidspartnere. For å kunne utøve disse tjenestene registreres opplysninger om bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse, samt navn på kontaktperson, telefon, leverings- og fakturaadresser og e-post adresse, samt firmanavnnavn og org. nr. for bedriftskunder.

Formålet med informasjonen.

  • å gi tilgang til våre produkter og tjenester.
  • å kunne sende ut tilbud eller svar ved henvendelser.
  • å kunne sende ut relevant informasjon for de som ønsker det.

Lagring av informasjon
Informasjonen lagres i vårt økonomi-, crm-system og database.

Sletting av opplysninger
Informasjon slettes på oppfordring ved å ta kontakt.

Deling av informasjon
Personopplysningene deles ikke med utenforstående men Euklides AS bruker underleverandører som er nødvendig for gjennomføring av transaksjoner og til drift og utvikling av nettsidene. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Euklides AS.

Rettigheter
Som bruker av nettsiden har du rett til innsyn i personopplysningene som vi behandler og hvordan de behandles. Du kan kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysninger, kan Euklides AS være forhindret fra å levere våre tjenester og produkter.

Dersom du mener at Euklides AS ikke har overhoder dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig Datalisynets nettsider.

Informasjonskapsler
Euklides AS er pålagt å informere deg om at vi bruker informasjonskapsler på nettsiden.