Gastronaut leverer profesjonelle røykeskap fra noen av markedets fremste produsenter.
Laget spesielt til Restaurant og Catering.
BBQ ROASTER
FRA PRO SMOKER N´ROASTER
Grillflate: 58 x 58 cm
Antall hyller: 4
Pelletskapasitet: 20 kg
Vekt: 230 kg
Kontrollpanel for temperaturstyring
Kapasitet: 75 svinenakker eller 30 hele kyllinger.
|

|
PK 100
FRA PRO SMOKER N´ROASTER
Grillflate: 42 x 44 cm
Antall hyller: 5
Vekt: 100 kg
Temperatur: 19 - 121 grader
Elektrisk røykeskap med
brukervennlig kontrollpanel.
Kapasitet: Røyk opptil 50 kg pølser på en gang
|

|
FEC 240
FRA COOKSHACK
Grillflate: 58 x 42 cm
Antall hyller: 8
Temperatur: 83 - 176 grader
Pelletskapasitet: 15,8 kg
Pelletsforbruk: 0,7 kg/time
På 120 grader celcius
Vekt: 320 kg
Kapasitet: 90 kg spareribs eller 50 hele kyllinger.
|

|
FEC 120
FRA COOKSHACK
Grillflate: 58 x 42 cm
Antall hyller: 5
Temperatur: 83 - 176 grader
Pelletskapasitet: 9,5 kg
Pelletsforbruk: 0,5 kg/time
På 120 grader celcius
Vekt: 260 kg
Kapasitet: 50 kg spareribs eller 30 hele kyllinger.
|

|