Scandinavian design tepper fra Volver

De eksklusive og unike teppene fra Volver Studios er nå tilgjengelig på Euklides nettbutikk.

 

Euklides har gleden av å tilby tre fantastiske håndlagde teppekolleksjoner fra Volver Studios. NatureRuter og  Tribute.

Volver Studios designer og produserer tepper som er mye mer enn bare gulvbelegg. Teppene er unike, dristige, elegante og sanselige. Hvert produkt er laget av høykvalitetsråvarer av ekte håndverkere og er håndvevd, håndtuftet eller håndtovet. Kvaliteten er intet annet enn luksuriøs og hvert design har et sterk uttrykk og særpreg.

I tillegg tilbyr Volver Studios kundene den unike mulighetene å få sitt helt eget design. I samarbeid med designeren finner man frem til et uttrykk, materialer og en størrelse som fyller akkurat ditt behov.

 

Gründer og designer Ksenia Stanishevski står bak de vakre teppene som fler og fler drømmer om å eie.

Foto av Ksenia Stanishevski

 I fjor lanserte lanserte Volver "Tribute", en serie med 13 håndlagde tepper som ble tildelt den prestisjetunge utmerkelsen "DOGA merket 2019". (SE KOLLEKSJONEN HER)

«Det er imponerende at Volver lanserer hele 13 tepper av så høy kvalitet, med tanke på at studioet består av én person. Teppene er håndtuftet og håndvevet i naturlige materialer, og vi er imponert over det helhetlige perspektivet, der bærekraft og håndverk er bærebjelker. Resultatet er i alle fall tepper som er nesten uimotståelige,» skriver juryen i sin kjennelse.

 

På Euklides sidene finner du Volver kolleksjonene Nature, Tribute og Ruter. SE DEM HER!

 Foto av Volver teppe i interiør