COSM - allerede en bestselger!

Herman Miller lanserte revolusjonerende COSM på "Salone Del Mobile 2018" i Milano og mottakelsen har vært fantastisk!
 

Arbeidsplassen er i stadig endring. Vi har blitt vant til "åpne landskap", men stadig flere bedrifter og interiørarkitekter integrerer spesialiserte soner for synergi, samarbeid, stillhet, forskjellige typer møter, flexiplasser osv. I tillegg ser vi at hjemmefølelsen trekker inn på kontoret i form av flere planter, farger, mykere materialer samtidig som free-seating trenden har blitt sterkere.

Herman Miller så dette og ville komme med en universell sitteløsning som kunne svare på markedets nye behov. COSM var svaret og responsen snakker for seg selv. Ikke bare er den estetisk tiltalende men det er bare å sette deg ned og ferdig med det.

Det er ingen justeringer, annet enn høyden. Stolen tar på nesten magisk vis ansvaret for din ergonomi, hvilket du kjenner med et behagelig sukk når du setter deg i den. De tre utgavene innbyr til forskjellige typer aktiviteter og de saturerte fargevalgene er laget for å kommunisere sonens funksjon såvel som tilby en smakful og vakker palett.

Bruk lavryggete COSM i Glacier i uformelle samarbeidssoner som åpner for avbrytelser og "lettere" diskurs. Høyryggede COSM i mørk Nightfall omfavner og støtter brukeren i dypere og mer intens arbeid i stillesoner for krevende arbeid. Det er mange muligheter.

Kontorstoler med mange justeringsmuligheter er topp, særlig hvis den er "din" og du har lært å stille den inn. Men de har ofte et teknisk utseende. COSM bærer all teknologien du trenger usynlig integrert i konstruksjonen, materialene og utformingen - og sammen med det luftige uttrykket er den et elegant og diskret tilskudd i interiøret. Et produkt som tilbyr interiørarkitekter og innkjøpere større frihet, nye muligheter og et nytt brukerorientert utgangspunkt for utformingen av interiøret.

Kvaliteten er, som alltid med produkter fra Herman Miller, overlegen og miljøprofilen er dypt gjennomtenkt. Stolen har Cradle to Cradle Silver Certification, hvilket er en meget høyt hengende miljøstjerne å nå, i tillegg er det 12 års garanti på alle deler.

Se Herman Millers presentasjonsvideo av COSM her.

Se Gear Patrols Review av COSM her.

COSM vant nylig den prestisjetunge "Red Dot Best of the Best Product Design Award" i "Office Chairs" kategorien., "for its innovation, functionality, formal quality, ergonomics, durability, symbolic and emotional content, product periphery, self-explanatory quality, and ecological compatibility.."

COSM har på kort tid også utmerket seg på flere områder. som f.eks.:

  • #MetropolisLikes Award – NeoCon 2018
  • Product of the Year at Mixology 2018
  • Green Product Award 2019
  • Best of NeoCon Gold – NeoCon 2018
  • Interior Design HiP Award – NeoCon 2018
  • Cradle2Cradle Silver Certification – 2018
  • Fast Company Innovation by Design Award – Fast Co Innovation by Design 2018
  • Dezeen Workplace Design Award Shortlist – 2018
  • Orgatec Innovation Award – Orgatec 2018
  • New York DRIVENxDESIGN Gold Award – 2018 

​​

​​