Sirkulære tepper fra Studio Wae

Teppene og lydabsorbentene fra nederlandske Studio Wae er laget 100% av feilvare, avkapp og overproduksjon fra ledende teppeprodusenter.

Med utgangspunkt i en serie geometriske former kombineres restmaterialet til å lage vakre og varige produkter av råvarer som ellers ville gått til spille.
 
Alle produktene fra Studio Wae er produsert ut i fra det til en hver tid tilgjengelige materialet, som suppleres ukentlig fra produsenter som Forbo, Interface og Desso. Siden tilgangen på råmaterialer varierer, er hvert produkt som leveres laget unikt til det aktuelle prosjektet - med utgangspunkt i en fargepalett som utarbeides sammen med deg som kunde.
 
Om ønskelig er det også mulig å benytte gamle teppefliser, som renses og kombineres med nytt materiale.
 
Ta kontakt med oss dersom du ønsker å se hvilke sirkulære løsninger Studio Wae og Euklides kan tilby i ditt innredningsprosjekt.

studiowae.nl
 

De M.C. Escher inspirerte geometriske teppeflisene gjør det mulig å skape et stort antall ulike uttrykk. Teppene kan leveres frittliggende eller som vegg-til-vegg tepper.

 

 

 Fliser for løse tepper.

 

Fliser for heldekkende / vegg-til-vegg tepper.

 

 

Studio Wae levererer også lydabsorbenter for vegg og oppslagstavler, samt en serie fliser til utendørsbruk basert på gjenvunnet materiale

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å se hvilke sirkulære løsninger Studio Wae og Euklides kan tilby i ditt innredningsprosjekt.