Større og mindre innredninger

Euklides leverer i hovedsak løsninger for møblering til arbeidsplassen, kantine, møterom og fellesarealer og har 15 års erfaring med leveranser av både større og mindre prosjekter.

Vi hjelper gjerne med å foreslå møbler som passer innenfor budsjett og behov, enten det er supplering til eksisterende løsninger eller komplette løsninger. 
Finner vi ikke løsninger innenfor standard utvalget så tilpasser vil både farger på overflater og størrelser for å levere en optimal løsning.

Montasje løser vi gjennom vår partner Relokator AS og vi gir alltid fastpris på leveranser inkludert fjerning av emballasje for resirkulering. 

På sidene våre har vi et representativt utvalg av produkter fra utvalgte, anerkjente produsenter  men vi leverer også en produkter fra en rekke andre produsenter - både små og store - som dekker et bredt utvalg og uttrykk. Finner du ikke det du leter etter - gi oss beskjed så følger vi deg opp.

​Vil du at vi skal ta kontakt? Send oss en melding til kontor@euklides.no eller ring oss på 2246 8140 så følger vi opp så snart vi kan (og mest sannsynlig allerede samme dag)!