© 2018

LOGG INN

MINE SIDER       


OM OSS | REFERANSER | OM MILJØ
IN ENGLISH | OM Å HANDLE


Avansert

EUKLIDES AS

Telefon +47 22468140

Postadresse:
Postboks 2032 Grünerløkka
0505 Oslo

kontor@euklides.no
www.euklides.no

 
 

ELEMENTA.NO OPPDATERT


Elementa UN trestle table - designet av StokkeAustad.

Elementa.no har oppdatert nettsidene med nye produkter designet av StokkeAustad og Hallgeir Homstvedt

+ Elementa.no


12.11.2015 | N H |
ShareSTOLER OG LAMPER AV TANG

Fantastisk og usannsynlig, men veldig fint Danske Jonas Edvard og Nikolaj Steenfatt har laget prototyper på en møbelserie av tang funnet langs kysten i Danmark:
Les mer om prosessen på Sidene til Nikolaj Steenfatt


31.03.2015 | N H |
ShareGIGANTISKE OG UDDE MøTEBORD

- med uvanlige former og spesifikasjoner - runde, ovale, båtformede, kvadratiske, brede, smale, små, mellomstore og enorme. Elementas møtebordskolleksjon er en verktøykasse hvor man kan få til det aller meste.

Nå kompletterer vi vårt program med møtebordserien K1, som med sitt stramme og elegante uttrykk og smarte tekniske løsninger muliggjør en enorm fleksibilitet i forhold til størrelser og former.

Bordplater er som ellers hos Elementa også åpent, enten du ønsker å bruke finér matchet til klassiske stoler, laminat, linoleum eller gjennomfarget MDF, oljet, lakket, beiset eller hva det måtte være. Vi arbeider med å få tatt noen fine bilder av serien - i mellomtiden kan du lese mer og se flere rendringer på nettsidene til Elementa

+ K1 hos Elementa

 

 


31.03.2015 | N H | Tags: produktnyheter |
ShareSUPPEKJøKKEN FOR VELDEDIGE PROSJEKTER

Gjennom mange leveranser samler vi opp en del ukurante varer, returer, prøveoppstillinger, feilbestillinger og annet som absolutt ikke bør kastes. Og vi trenger plass på lageret.

I den forbindelse søker vi veldedige organisasjoner eller på andre måter idealistiske initiativer som trenger møbler og som ikke er så kresne på om alt er strøkent. Noen ting vil vi gi bort, andre vil vi ha en symbolsk sum for, for ikke helt å knuse våre bankende kjøpmannshjerter.

Ta kontakt med Bent (som er på reise til over påske) på bent@euklides.no for å foreslå aktuelle prosjekter og diskutere behov.

(Bildet viser Al Capones suppekjøkken i Chicago, 1931)


30.03.2015 | N H |
ShareNåR KUNNSKAP IKKE LEDER TIL HANDLING

I dagens hypersammenkoblede samfunn er det umulig å si at vi ikke vet hva som foregår. Det blir varemere - og konsekvensene blir mer og mer merkbare.

Vi ble kjent med Psykologen og økonomen Per Esben Stoknes og hans makker og nestor innen feltet, Jørgen Randers, i forbindelse med et kurs i Grønn Vekst på BI i 2013, og har fulgt med deres viktige arbeide siden. I april lanserer han boken What we think about when we try not to think about Global warming. Boken tar for seg de fascinerende psykologiske årsakene til økt kunnskap ikke nødvendigvis leder til handling i klimaspørsmål. Den beskriver videre strategier for hvordan vi kan tilnærme oss problemene på måter som ikke leder til fortvilelse og lammelse.

Les mer på sidene til Per Esben Stoknes hvor du også kan bestille boken via Amazon og følge forfatteren på Twitter.


29.03.2015 | N H | Tags: Grønn design |
ShareEUKLIDES & ELEMENTA I KIRKEN

I januar flyttet vi inn i nye lokaler i historiske omgivelser i Storgata 36 B i Oslo, hvor blant annet Klubben har sine kontorer.

Sammen med 3 andre aktører innen bærekraftig mat og design disponerer vi nå Kirkerommet på toppen av det gamle arbeidsasylet på Prindsen. Nødvendig oppussing er i full gang og vi gleder oss til å invitere på visning og kaffe eller lunsj i nær fremtid

Fabrikksbygningen er tegnet av Christian Grosch i 1830 og er fredet, som del av anlegget Prinds Augusts Minde. Den eldste bygningen, Mangelsgården ble opprettet som et svært påkostet landssted for en tysk general på 1600-tallet. Senere har Prindsen på ulike måter vært knyttet til fattigvesenet, med tvangsarbeide for løsgjengere, galehus og i en periode huset også anlegget politilegens visitasjonslokale for prostituerte. Du kan lese mer om områdets utrolige historie på siden til Prindsens Venner.

Flyttingen er et ledd i å spisse Elementas fokus som kraftsenter for utvikling av produksjon av nye løsninger og ideer. Vår bransje er i kjapp forandring - og i kollektiv med aktører som Growlab, FoodStudio og designer Hallgeir Homstvedt - og sammen med deg - føler vi oss skikket til å møte en planetvennlig og fantastisk fremtid.

+ Besøk Elementa på nettet


29.03.2015 | N H |
ShareHERMAN MILLER På NORSK

Herman Miller er en av møbelindustriens mest interessante firmaer når det gjelder bærekraftig produksjon - og arbeider i henhold til Cradle to Cradle protokollen.

HM står bak noen av verdens ubestridelig mest nytenkede og gjennomarbeidede arbeidsstoler. De siste året har Herman Millers sitteredskaper vunnet frem også i store norske prosjekter som DNB Markets, Aftenposten og Norges Forskningsråd.

Vi er stolte av å representere HM i Norge - og lanserer herved en nettside som presenterer produktene som føres i Norge.

+ Besøk Herman Miller Norge

+ Mirra 2 arbeidsstol fra Herman Miller


20.03.2015 | N H |
ShareArkiv
2017 (2 stk)
2015 (7 stk)
2014 (32 stk)
2013 (58 stk)
2012 (50 stk)
2011 (60 stk)
2010 (43 stk)
2009 (42 stk)
2007 (5 stk)

Siste poster
Ny Euklides Website på vei
Elementa & Massproductions prislister 2017
Elementa.no oppdatert
Stoler og lamper av tang
Gigantiske og udde møtebord
Suppekjøkken for veldedige prosjekter
Når kunnskap ikke leder til handling
Euklides & Elementa i Kirken
Herman Miller på norsk
Elementa.no navigerbar

Tags
produktnyheter
Grønn design
Milano 2009
zen-fortellinger
Euklides agenturer
referanser
forelesninger
Konstantin Grcic
belysning
kontormøbler
Magis
Stockholm 2013
Milano 2010
Dark
munch furniture
Milano Designweek
utemøbler
grønn linje
Aeron
Produktdesign
tepper
salg
Jeff Miller
Arper
Utstillinger
Euklides International
lagervarer
Designoffice
Elementa
oppbevaring
workshops
Events
muuto
Plank
Jaime Hayon
Wästberg
demomodeller
Modus
Utendørsmøbler

Nyhetsbrev
Mars 2015
September 2014
September 2014
Mai 2014
April 2014