Workshop

Kroloftet på Etterstad

Euklides Workshop

Ingen innredningsprosjekter er like. I samarbeide med lokale designere og håndtverkere tilbyr vi spesialtilpassede løsninger og designdrevet gjenbruk av eksisterende møbler og materialer.

Euklides Workshop har lokaler på arbeidsfellesskapet Kroloftet på Etterstad i Oslo. Her har vi tilgang på fullt utstyrt tre-, metall- og keramikkverksteder. Vi jobber tett med flere dyktige møbelsnekkere og designere på huset.

På verkstedene på Kroloftet skjer vi alt fra prototyping av nye produkter og småskalaproduksjon - til reparasjon, omtrekking, redesign og ombygging av møbler. Alt i Indre Oslo!

Euklides workshop

Industriell spesialproduksjon

Vi jobber tett sammen med den norske møbelprodusenten Elementa som vi deler kontor med på Kroloftet. Via Elementas utvidede nettverk kan vi tilby spesialproduksjon i industriell skala.

Hva med å utvikle et nytt materiale, en ny overflate eller til og med utvikle en helt ny produktserie til ditt innredningsprosjekt?

Det vi ikke kan gjøre lokalt, får vi til i samarbeide gjennom et stort nettverk av håndverkere og industribedrifter i Norge og Nord Europa.

Byrg

Byrg Kompetanse i Stranda i Møre og Romsdal - en inkluderende produksjonsbedrift i vårt nettverk.

Nikolai Handeland

Nikolai Aurebekk Handeland

Daglig leder Elementa og Euklides Workshop +47 915 80 420 nikolai@euklides.no