Leasing

Stadig flere leaser kontormøbler hos oss. Det har mange fordeler.

Euklides Berlin Acoustics Group & Meet

Hvorfor lease?

Et vakkert og representativt interiør showcaser bedriftens visjon og verdier og tiltrekker både kunder og talent.
Trivselen og produktiviteten øker i gode interiører. Ergonomitiltak som gode kontorstoler, belysning, lyddemping og stillerom og hev-senk pulter gir overskudd og høyere oppmøte.

Leasing gjør det lettere å velge en interilørløsning som kaster av seg i form av produktivitet, trivsel og merkevarebygging.

Hva leaser man?

Man kan lease det meste fra et skrivebord til lamper. Det er opp til deg. Mange vil f.eks bare supplere eksisterende interiør eller kun lease stillerom, ergonomiske stoler osv.

Hvor lenge leaser man?

Vi hjelper deg å sette opp en leasingperiode som passer best til ditt budsjett og dine behov. Kanskje du vil lease i 24 mnd eller kanskje 60 mnd passer bedre.

Økt likviditet

I stedet for å binde midler i møbler og kontorutstyr, kan du frigjøre kapital med leasing som heller kanaliseres til å skape vekst, utvikling og økt avkastning.

Budsjettering

Leasing gir forutsigbarhet. Med en fast månedsleie vet bedriften nøyaktig hva utgiftene blir.

Regnskapsfordeler

I mange tilfeller trenger ikke leasingavtaler å balanseføres, og leien kan føres direkte som en driftskostnad, noe som gjør regnskapsprosessen mer strømlinjeformet. Med leasing kan du oppgradere hele eller deler av interiøret og beholde samme forutsigbare månedutgiften ved periodens utgang.

Leasing er mer enn finansiering. Det er en strategi som gir økt økonomisk fleksibilitet. For mange bedrifter, spesielt de som er nye på markedet, kan dét være forskjellen på vekst og stagnasjon.

Euklides Berlin Acoustics Group Focus Booth Stillerom Environment 02

Et stillerom som Focus fra Berlin Acoustic Group - til videokonferanser, telefonsamtaler eller stille-tid vil kunne leases for kun kr. 1200,- pr mnd (over 60 måneder).

Sindre Vaagland

Sindre Vaagland

Daglig leder +47 90037760 sindre@euklides.no