Produkter

Berlin Acoustics Group hos BankID

1 L7 A6717 HDR


Vi besøkte nylig BankIDs lokaler i Barcode i Oslo. Her står det i dag stillerom fra Euklides, og vi var nysgjerrige på å høre mer om hvordan prosessen rundt produktene har vært fra BankIDs perspektiv, og hva som lå til grunn for valget av Focus stillerommet fra Berlin Acoustics.

Hva slags utgangspunkt hadde dere i kontorlandskapet deres? Hvor kom behovet for et stillerom fra?

BankID —

Etter at BankID BankAxept ble skilt ut fra Vipps for snart 2 år siden har selskapet vokst betraktelig, vi er i dag ca 200 medarbeidere som tilhører Oslo-kontoret. Vi har ansatt over 100 medarbeidere det siste 1,5 året og lokalene våre er små, møterommene er for få og det ikke lett å finne et sted å ta en telefon i fred. Vi starter derfor med tre stillerom, som ble veldig godt mottatt og det var full fart i bruken fra første dag.

1 L7 A6720 HDR Edit

Hvordan var erfaringen med befaring og prosessen med å prøve ut ulike stillerom? 

BankID —

Veldig bra, vi ble godt mottatt og fikk god informasjon. Vi ønsket oss i utgangspunktet stillerom som dekket behovet for en person, som var av grei kvalitet, relativt godt lydisolert og hadde et nøytralt utseende og som hadde en pris vi kunne leve med. Det siste fordi vi allerede på dette tidspunktet var i gang med å finne nye lokaler og var usikre på om vi skulle ta med oss stillerommene.

1 L7 A6687

Hvilken effekt har stillerommene på kontorlandskapet deres i dag?

BankID —

Vi var så fornøyde med valget av stillerom og den effekten det hadde for våre medarbeidere at vi etter kort tid bestilte to nye. De fem stillerommene vi har er i dag i bruk mer eller mindre hele dagen, og har løftet bort litt av trykket på de små møterommene.

1 L7 A6729 HDR
1 L7 A6705

Ta kontakt med oss for gode råd om akustikk og stillerom! Vi har showroom på Skøyen der det er mulig å teste prøverommene og få veiledning for å velge riktig utgave for deres behov. I showroomet har vi blant annet stillerom fra Berlin Acoustics Group og Maars.

Foto: Kevin Fauske

Flere artikler