Designkultur

Designers' Saturday 2023 hos Euklides

Euklides DS hero image

Velkommen til Designers' Saturday's mest spennende utstillingslokale - stoppested Euklides - fredag 8 og lørdag 9 september 2023.

Hos Euklides Drammensveien 130 (inngang C14) vil du kunne møte flere av de mest interessante produsentene i dagens designlandskap.

Herman Miller (USA)
+kouple (Ukraina)
Maars Living Walls (Nederland)
Inno (Finland)
Berlin Acoustic Group (Tyskland)

Les mer på sidene til Designers' Saturday

Euklides Herman Miller OE1 og Cosm

Herman Miller

Produsenten Herman Miller, grunnlagt i 1905, har stått bak mange av det 20. århundrets mest ikoniske møbelklassikere. I dag er Herman Miller en integrert del av MillerKnoll-gruppen og står i spissen for utviklingen av møbler og løsninger for den moderne arbeidsplassen.

På Designers' Saturday presenterer Euklides noen av Herman Millers nyeste ideer og produkter – blant annet det innovative og fleksible kontorkonseptet OE1, designet av Industrial Facility. I tillegg vil vi introdusere den nyutviklede Zeph-stolen, som forener et mykt mid-century design med dagens krav til ergonomi.

For mange er Herman Miller synonymt med markedets aller beste ergonomiske arbeidsstoler. Under Designers' Saturday vil du ha muligheten til å se og prøve en rekke av deres modeller – fra den anerkjente Aeron og Embody, til Lino og Cosm, hver med sine særegne kvaliteter og designuttrykk.

Herman Miller hos Euklides

Euklides naku family1 ambient fam g arcit18

Inno

Inno er en familieeid finsk møbelprodusent, stiftet av interiørarkitekt Harri Korhonen i 1975. I dag styres firmaet av den andre generasjonen, Niklas Korhonen, som presenterer en dynamisk og moderne møbelkolleksjon for prosjektmarkedet.

Med bærekraftig produksjon i Finland og materialvalg fra nærområdet, tilbyr Inno det de kaller "Tools for architects" - og en unik kapasitet til å spesialtilpasse produktene. Deres bordprogram tilbyr løsninger for alle behov – fra små kafébord til store konferansebord i diverse former og dimensjoner. Innos produkter er kjent for sin enestående kvalitet, og de er designet for å vare i generasjoner.

På Designers' Saturday hos Euklides vil du kunne se både tidløse finske klassikere og innovasjoner, signert av Harri Korhonen selv og nykommerne hos Inno, Rasmus Palmgren og Mikko Laakkonen.

Inno hos Euklides
Inno nettsider

Euklides Maars Living Walls HALO PODS 2023 08 10 115745 kopi

Maars Livinig Walls

Maars Living Walls, med over 70 års erfaring og som en del av MillerKnoll-gruppen, er en ledende produsent av skillevegger og rom-i-rom-løsninger i Nederland. På Designers' Saturday i Oslo hos Euklides, presenterer de stolt sin nyinnovasjon, stillepodden Halo.

Halo kombinerer et moderne arkitektonisk design med en mangfoldighet av tilpasningsmuligheter når det kommer til farger og overflater. Den er ikke bare visuelt tiltalende, men oppfyller også de høyeste krav til akustisk ytelse, klassifisert som A+.

Det som skiller Halo fra andre er dens utvikling i tråd med den strenge Cradle to Cradle-protokollen. Dette betyr at alle deler kan gjenbrukes i fremtidige løsninger, noe som garanterer fleksibilitet for endrende behov.

Halo hos Euklides
Maars Living Walls nettsider

Euklides pluskouple

+kouple

Produsenten +kouple ble grunnlagt i Kyiv i 2014 av ekteparet Dan og Kateryna Vakhrameyev. Til tross for de enorme utfordringene etter invasjonen av Ukraina i 2022, har firmaet imponerende nok klart å opprettholde sin produksjon og leveringsevne.

Med en kombinasjon av minimalistiske linjer og en dyp forpliktelse til bærekraft, skaper +kouple sofistikert belysning og interiørprodukter. Inspirert av skandinavisk design, legger de vekt på renhet og enkelhet i sine produkter, uten å miste sitt unike preg. Deres produksjon vektlegger manuelt håndverk, hvor presisjon og oppmerksomhet på detaljer står i sentrum.

På Designers' Saturday hos Euklides vil Dan og Kateryna stolt fremvise et bredt spekter av +kouple's produktsortiment.

+kouple nettsider

Euklides berlin acoustics group

Berlin Accoustics Group

Berlin Acoustics Group er en nyoppstartet merkevare som springer ut fra det anerkjente Mute-labs. De spesialiserer seg på stilrene telefonkiosker og stillerom, designet og produsert med tysk presisjon.

På Designers' Saturday inviterer vi deg til å utforske Focus: En banebrytende løsning for virtuelle møter og dyp konsentrasjon. Med sitt minimalistiske design bekrefter den at skjønnheten virkelig ligger i det enkle. Focus er kostnadseffektiv, tilgjengelig i både svart og hvitt i to størrelser, og er konstant på lager i Oslo for rask levering.

Focus fra Berlin Accoustics Group hos Euklides
Meet fra Berlin Accoustics Group hos Euklides
Berlin Accoustics Group på nettet

Flere artikler