Produkter

Objekt og arven etter Hans Brattrud

Objekt er en favoritt i underskogen av nye norske møbelprodusenter og fokuserer både på norske designklassikere og innovative nye produkter.

Objekt er et nytt norsk designhus med base i Oslo. I 2018 slo de tre grunnleggerne Nicolai Gulliksen, Kjetil Gudem og Preben Mehren seg sammen og lanserte den første kolleksjonen på Norwegian Presence utstillingen under Milan Design Week. Objekt satser på møbler, belysning og annet vakkert tilbehør tegnet av norske designere.

Objekt grorudstolen miljø 3

Grorudstolen av Hans Brattrud


Objekts første produkt var Grorudsstolen, tegnet av Hans Bratterud på 50-tallet - og som de siste årene er levert til en lang rekke ulike prosjekter rundt om i Norge, inkludert Kaffebrenneriet i Barcode, restauranten Katla og Internasjonalen bar på Youngstorget.

Studio Slyd5383

Monty

Foto: Simen Øvergaard

POM stool photo Objekt whitebackdrop

POM

Foto: Anne Bratveit

Et ferskere tilskudd i sortimentet kommer fra Studio Sløyd som har designet to nye produkter for Objekt, Pom og Monty. Studio Sløyd er et Oslo-basert designstudio bestående av Herman Ødegaard og Mikkel Jøraandstad. Krakken Pom er en krakk med tre ben i solid furu. Monty er Studio Sløyds tolkning av den tradisjonelle trestolen. Stolen er laget av eik og eike-finer og balanserer det klassiske og tradisjonelle med et moderne og friskt uttrykk. Stolen kan stables og passer kommer i fem forskjellige overflate behandlinger.

Flere artikler